Ce trebuie sa stii despre serviciul rent a car de la aeroport Timisoara?

TimisoaraRentaCar.ro este un site foarte bine detaliat care pune la dispozitia celor interesati tot ce isi doresc sa stie, de la pret pana la marcile de masini disponibile in compania WLC.

inchirieri masini de la aeroport Timisoara

Serviciul rent a car de la aeroport Timisoara poate fi o adevarata provocare pentru multi dintre soferi. De ce? Ei bine este vorba despre asigurare all-inclusive, tarife bune, costuri ascunse si chiar posibile temeri referitoare la inchirierea unei masini. Toate acestea pot fi sau nu mici obstacole. Cei care vin in Romania si isi doresc sa inchirieze o masina din aeroportul Timisoara trebuie sa stie cateva informatii. TimisoaraRentaCar.ro este un site foarte bine detaliat care pune la dispozitia celor interesati tot ce isi doresc sa stie, de la pret pana la marcile de masini disponibile in compania WLC.

Ce lucruri trebuie sa stie clientii atunci cand se hotarasc sa apeleze la serviciul rent a car lângă aeroport Timisoara?

In primul rand trebuie sa stie detalii despre documentele de care au nevoie. Spre exemplu: permis de conducere valabil, cartea de identitate sau pasaportul si card de credit/debit.

Multe companii de inchiriere definesc varsta minima si maxima pe care trebuie sa o aiba soferii pentru a putea inchiria o masina. Cu toate acestea, multe companii de inchiriere le vor solicita un cost suplimentar daca respectivul client va fi definit ca un tanar sofer /  sofer senior. Clasificarea in functie de varsta a acestor categorii variaza de la o companie la alta, tinerii soferi de obicei cu varsta sub 25 de ani, seniori peste 65 de ani.

Rent a car de la aeroport Timisoara | inchirieri masini de la aeroport Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

rent a car de la aeroport Timisoara

90% dintre firme solicita ca soferul sa fie in posesia unui card de credit in nume propriu. Exista orase, tari in care acestia nu pot inchiria o masina fara un card de credit (ei pot chiar sa isi piarda inchirierea preplatita daca nu indeplinesc aceste criterii).

Dupa ce au semnat fiecare hartie, dupa ce au ales asigurarea corespunzatoare si dupa ce cardul le-a fost acceptat, atunci clientii vor primi cheile de la masina proaspat inchiriata. Dar, inainte de a pleca din parcare soferul trebuie sa verifice cateva lucruri, cum ar fi nivelul de combustibil din masina. De asemenea, compania de inchirieri masini de la aeroport Timisoara recomanda soferilor ca inainte sa plece cu masina de la ei sa mearga in jurul masinii si sa verifice daca exista vreo dauna.