Care sunt aplicatiile cu cea mai mare crestere la nivel mondial?

aplicatii cu cea mai rapida crestere

Daca exista un lucru de care nu ducem lipsa, acela este aplicatiile! Indiferent de sistemul de operare (iOS, Android, Windows Phone), magazinele de aplicatii sunt pline de aplicatii, astfel incat este adesea dificil de separat graul de neghina.

Pe baza datelor de la aproape 14.000 de utilizatori, recentul raport Okta “Business at Work” identifica cele 10 aplicatii cu cea mai rapida crestere din lume (pe baza utilizarii de catre clientii Okta).

  • Notion

Notion este o aplicatie foarte populara si se mandreste cu o comunitate loiala.

Notion a revolutionat pur si simplu gestionarea proiectelor si colaborarea in echipa. Aplicatia permite oricui sa creeze cu usurinta documente, tablouri de bord, site-uri web si multe altele, totul prin simpla tragere si fixare.

In Notion, listele de sarcini si resursele companiei sunt juxtapuse, permitand echipelor sa aiba o viziune de 360° asupra proiectelor lor, toate acestea dintr-un spatiu de lucru intuitiv si colaborativ.

  • TripActions

TripActions regandeste calatoriile, cardurile corporative si gestionarea cheltuielilor. Aplicatia pune la dispozitia micilor intreprinderi tehnologii care, pana acum, erau disponibile doar pentru marile companii multinationale.

Cu TripAction, calatoriile de afaceri, cardurile corporative si rapoartele de cheltuieli sunt toate intr-un singur loc, permitand calatorilor, administratorilor si managerilor seniori sa planifice si sa aprobe rapid calatoriile si sa gestioneze rapoartele de cheltuieli utilizand tablouri de bord si reguli de conformitate.

  • Miro

Miro este un instrument complet de tabla alba si de cartografiere mentala care poate fi partajat cu oricine, oriunde, pentru o colaborare in timp real. Miro ofera, de asemenea, o conexiune usoara cu Slack si sute de sabloane.

Acest lucru permite unirea echipei in jurul unei viziuni, rationalizarea si prioritizarea fluxului de lucru, oferind solutii oriunde se lucreaza. Tocmai din aceste motiv este un instrument util firmelor care au adoptat un stil de munca la distanta sau hibrid.

Acestea sunt insa numai o parte dintre aplicatiile care devin tot mai populare in randul oamenilor, la nivel mondial, deoarece le usureaza munca si chiar o eficientizeaza.