Beneficiile masinilor cu transmisie automata

Urmariti in permanenta modelele disponibile accesand craiovarentacar.ro si bucurati-va de serviciile impecabile de inchirieri auto in Craiova oferite de We Love Cars!

masini de inchiriat in Craiova

In ultima vreme, toti soferii care doresc sa-si schimbe masina se intreaba daca nu ar fi o idee buna sa achizitioneze una cu transmisie automata. Cutia de viteze manuala este utila, insa solicita mult conducatorul auto, dar majoritate noilor masini sunt prevazute cu o cutie de viteze automata. Cutia de viteze manuala este inca disponibila la cele mai multe masini, dar tot mai multi isi doresc masini automate. Iata si avantajele!

Motivul cel mai evident pentru care toti soferii isi doresc o masina automata este acela ca astfel de masini sunt usor de condus. Nu sunt prevazute cu ambreiaj sau schimbator de viteze, ceea ce inseamna ca a conduce intr-un oras aglomerat este mai putin stresant. De asemenea, este foarte comoda la pornirea de pe loc in rampa, deoarece motorul nu se opreste daca ambreiajul nu este eliberat usor ca la masinile manuale.

Nu oricine poate conduce o masina cu transmisie manuala, deoarece li se pare complicat si nu doresc sa se suprasolicite. O masina automata ar putea fi salvatoare in aceasta situatie sau atunci cand soferul nu este capabil sa schimbe viteze sau pedale in timpul calatoriilor lungi.

Masinile manuale au fost, in mod obisnuit, mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decat cele automate, deoarece cantaresc mai putin. Cu toate acestea, masinile moderne cu transmisie automata, utilizeaza caracteristici precum angrenajele variabile si pot fi la fel de economice ca si omologii lor cu transmisie manuala.

Pretul de vanzare al masinilor automate este mult mai mare. De asemenea, o masina cu transmisie automata va fi vanduta mai usor si va avea o valoare mai mare. Pe termen lung, acest lucru inseamna economii financiare substantiale.

Inchirieri auto in Craiova la preturi avantajoase | craiovarentacar.ro

inchirieri auto in Craiova

Soferii romani au inceput sa vada beneficiile unei masini cu transmisie automata si deja exista un numar considerabil de astfel de masini in rulaj. Daca aveti de facut o calatorie si doriti sa experimentati altceva, veti avea ocazia sa inchiriati una. We Love Cars ofera masini de inchiriat in Craiova, flota din care puteti alege si o masina automata. Urmariti in permanenta modelele disponibile accesand Craiovarentacar.ro si bucurati-va de serviciile impecabile de inchirieri auto in Craiova oferite de We Love Cars!