Top 3 cele mai bune monitoare second hand. Ce merita sa fie cumparat in anul 2023?

calculatoare second hand

Un setup de calculator nu ar fi complet fara un monitor pe masura, indiferent ca este vorba de ceva strict pentru business sau de un ansamblu destinat gamingului. Asadar, dorind sa ajute la informarea unui public cat mai larg, in articolul de fata au fost aduse in discutie nu mai putin de 3 alternative optime din care va merita intotdeauna sa se aleaga.

Cu toate ca multi oameni sunt sceptici atunci cand vine vorba de produse la mana a doua, in realitate acestia nu au de ce, monitoarele fiind perfect sigure atata timp cat se apeleaza la un magazin acreditat. Cei care au inteles acest fapt au avut doar de castigat, monitoarele second hand reprezentand o investitie extrem de avantajoasa daca se stie ce sa se aleaga.

Monitoare second hand | calculatoare second hand | Calculator-Ieftin.ro

Monitoare second hand

Care sunt cele mai bune 3 monitoare second hand?

Persoanele care au inteles cat de important este firma la care se apeleaza pentru achizitionare au ales sa apeleze la Calculator-Ieftin.ro, un magazin cu vasta experienta in domeniu, avand in spate nu mai putin de 20 de ani de activitate. Asadar, in topul monitoarelor sh care a fost intocmit pentru articolul de fata se incadreaza urmatoarele 3 produse:

3. Monitor Lenovo ThinkVision LT1952PWD, 19 Inch LED, 1440 x 900, VGA, DVI, Display Port

Facand parte din categoria de baza, entry-level, acest monitor este pregatit sa faca fata tuturor provocarilor care ar putea aparea. Pentru cei care vor sa obtina o alternativa de buget, monitorul respectiv poate ajunge sa reprezinte varianta ideala

2. Monitor Dell P2213H, 22 Inch, 1680 x 1050, VGA, DVI

Monitorul accepta semnal atat analog cat si digital, iar calitatea imaginii sale il face o alegere inspirata pentru oricare tip de client.

1. Monitor HP EliteDisplay 243D, 24 Inch Full HD IPS LED, VGA, HDMI, Webcam, USB

Datorita facilitatilor de care da dovada, acest monitor se situeaza pe locul 1 in topul de fata. Avand, atat conexiune HDMI, cat si Display Port, el poate fi utilizat cu orice model recent de placa video sau calculatoare second hand. Calitatea imaginii il face o alegere inspirata pentru cei mai mofturori dintre clienti.

In concluzie, monitoarele, chiar daca sunt cumparate la mana a doua, se pot dovedi o investitie de lunga durata atata timp cat se cunoaste furnizorul de la care se procura dispozitivul respectiv.