Inchirieri si mutari de utilaje de constructii – 3 mituri demontate

Specialistii de la AdUtilaj.ro demonteaza 3 mituri privind serviciile pe care le ofera, iar detaliile se regasesc in informatiile care urmeaza.

Subiectul inchirieri si mutari de utilaje de constructii este foarte dezbatut in ultima perioada, avand in vedere ca apar din ce in ce mai multe companii care ofera astfel de servicii. In ciuda popularitatii de care se bucura acest subiect, exista inca reticente. Cu precadere, persoanele care lucreaza in domeniul constructiilor civile nu sunt foarte sigure atunci cand vine vorba de mutarea utilajelor sau de relocari industriale cu role transportoare.

Specialistii de la AdUtilaj.ro demonteaza 3 mituri privind serviciile pe care le ofera, iar detaliile se regasesc in informatiile care urmeaza.

Serviciile de inchirieri si mutari de utilaje de constructii sunt o pierdere de bani

Cei care au afaceri se gandesc, in primul rand, la aspecte practice si la cum pot economisi o anumita suma de bani. Desi la prima vedere pare ca inchirierea utilajelor si folosirea serviciilor de mutare a acestora sunt costisitoare, analizand problema in detaliu se va concluziona opusul.

In primul rand, daca cei care se ocupa de constructii ar cumpara toate utilajele de care au nevoie, in loc sa le inchirieze, investitia ar fi extrem de mare. In plus, rentabilitatea nu este in avantajul celor care aleg aceasta varianta. In functie de cat de des sunt utilizate, utilajele au nevoie de mentenanta, iar aceasta este costisitoare.

Calitatea echipamentului lasa de dorit

Nimic mai fals! Companiile serioase care pun la dispozitie echipament pentru mutari industriale si utilaje de constructii ofera doar calitate clientilor. Astfel, clientii pot fi siguri ca vor primi utilaje care functioneaza in parametri optimi si ca relocarea se va desfasura in cele mai bune conditii. Chiar daca este vorba despre echipamente si utilaje inchiriate, randamentul acestora este unul foarte bun.

Mutari de utilaje de constructii | relocari industriale cu role transportoare | AdUtilaj.ro

mutari de utilaje de constructii

Echipamentele si utilajele inchiriate sunt depasite

Foarte multe persoane au impresia ca spre inchiriere sunt oferite doar echipamente si utilaje cu un grad de uzura ridicat. Din nou, acest aspect nu este general valabil. Exista companii care pun la dispozitia clientilor utilaje si echipamente inovatoare folosite pentru mutari industriale, care se ridica la cele mai inalte standarde si sunt dotate cu ultimele tehnologii din domeniu. In plus, daca tehnologia dorita nu exista pe un anumit utilaj, aceasta poate fi instalata cu usurinta.