Vacanta perfecta de familie cu serviciul rent a car

Cu serviciul rent a car din aeroport Sibiu, lipsa unei masini de vacanta incapatoare nu mai este un motiv de ingrijorare pentru familii! De peste 10 ani agentia de inchirieri masini din Sibiu pune la dispozitia soferilor o multime de modele auto, unele dintre acestea perfecte pentru vacantele cu intreaga familie.

Indiferent de destinatie, familia va gasi pe site-ul Sibiu-RentaCar.ro o masina incapatoare, care sa garanteze siguranta tuturor membrilor. O masina inchiriata reprezinta poate cea mai confortabila si economa modalitate de transport.

Spre deosebire de o masina personala, una inchiriata dispune de toate taxele si impozitele achitate de catre companie. De asemenea, in orice perioada a anului masinile dispun de anvelope de inalta calitate, in conformitate cu vremea de afara si reglementarile in vigoare.

Comparand cu un alt mijloc de transport din tara, precum trenul si autobuzul, o masina inchiriata castiga detasat pentru confortul, siguranta si libertatea de miscare oferite.

Firma din aeroportul orasului Sibiu este printre cele mai cunoscute din tara, facand parte din grupul WLC si depasind asteptarile a o multime de soferi romani si straini.

Cum aleg soferii cele mai potrivite masini pentru vacanta in familie

Cand vine vorba despre masini de inchiriat din Sibiu pentru o familie, alegerea devine cu atat mai delicata, fiind luati in considerare si copiii care vor calatori. Firma de la care inchiriaza soferii trebuie sa puna la dispozitie scaunul pentru bebelusi, daca este cazul. Masina trebuie sa fie sigura, sa ofere confort pasagerilor si soferului si sa fie spatioasa.

Este oferta agentiei rent a car din aeroport Sibiu potrivita familiilor?

Pentru ca oferta cuprinde si masini mari, cum ar fi SUV-uri sau VAN-uri, precum si masini mici, oferta agentiei se adreseaza tuturor tipurilor de clienti! Iata 2 tipuri de masini pe care le pot alege soferii pentru vacanta cu familia:

Rent a car din aeroport Sibiu | Masini de inchiriat din Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

 masini de inchiriat din Sibiu

  • VAN

Pentru ca este foarte incapatoare, o masina tip VAN va dispune de spatiu suficient pentru toti membri familiei. Un VAN, precum VW Transporter T6 ofera 8+1 locuri, ceea ce il face potrivit pentru 8 pasageri, deci pentru o familie numeroasa sau o gasca de prieteni.

  • SUV

De data aceasta este vorba despre o masina cu 5 locuri, insa deosebit de spatioasa. BMW X5 M 2018 este o masina sigura, eleganta, potrivita pentru orice destinatie de vacanta cu familia.