Ce poti vizita la volanul unei masini inchiriate pe Cheile Nerei?

La Tunele si Cascada la Vaioaga - principalele obiective turistice din Cheile Nerei ce pot fi vizitate la volanul unei masini inchiriate din Bucuresti

masini inchiriate

Conducatorii auto care opteaza pentru masini de inchiriat din Bucuresti si iau decizia de a vizita Parcul Natural Cheile Nerei din Beusnita, cu siguranta se vor bucura de tot ceea ce acest loc superb le poate oferi.

Pentru a vizita toate obiectivele turistice de aici, un weekend sau cel putin o excursie de 3 zile va fi mai mult decat suficienta pentru ca amintirile sa fie memorabile si surprinse atat pe camera foto, cat si in jurnalul de calatorie al pasionatilor.

La Tunele si Cascada la Vaioaga – principalele obiective turistice din Cheile Nerei ce pot fi vizitate la volanul unei masini inchiriate din Bucuresti

Persoanele care opteaza pentru serviciile de rent a car din Bucuresti vor fi mai mult decat incantate sa viziteze portiunea “La Tunele’’ din Cheile Nerei, care este formata din mai multe tunele sapate in stanca, 6 la numar, din care Tunelul cel Mare este si cel mai lung si care au fost sapate pe vremea stapanirii turcesti in zona Banatului de catre locuitorii din Sasca romana asa cum arata panoul de informare istoria acestui loc.

La Tunele asfaltul este destul de bun, desi pe alocuri foarte ingust, exista insa portiuni unde soferii se pot retrage daca au nenorocul sa se intalneasca cu o masina care vine din sensul opus. Cascada La Vaioaga este situata pe partea dreapta a unui drum forestier ce leaga Podul Boierului de Cantonul Silvic Valea Bei si de Pastravarie, unde exista si un loc de parcare.

Drumul se poate parcurge si cu masina fiindca este destul de bun, dar cei care doresc sa se bucure de peisaj prefera sa il faca pe jos. Cascada este impresionanta, spectaculoasa, nu este foarte inalta dar are un debit destul de mare si o culoare impresionanta.

Masini de inchiriat din Bucuresti | rent a car din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat din Bucuresti

Lacul Ochiul Beiului si cascada Beusnita – alte obiective turistice care pot fi vizitate la volanul masinii inchiriate

Alte obiective turistice care pot fi vizitate la volanul unei masini inchiriate din oferta Inchirieri-Masini.ro pe Cheile Nerei sunt lacul Ochiul Beiului, un loc impresionant, de origine carstica cu o culoare albastruie ireala si care nu ingheata niciodata, dar si cascada Beusnita care are o legenda legata de o poveste dintre bei si frumoasa pastorita. La cascada, apa nu este foarte involburata, dar debitul este mai mare primavara cand se topeste zapada, anotimpul in care se recomanda vizitarea acestei zone, dar si vara cascada are un farmec aparte datorita muschiului care creste pe stanci.