Ford Fiesta – una din cele mai solicitate masini de inchiriat

Una din cele mai des solicitate masini de inchiriat Bucuresti din flota auto si din oferta companiei Inchirieri-Masini.ro este Ford Fiesta

masini de inchiriat Bucuresti

Una din cele mai des solicitate masini de inchiriat Bucuresti din flota auto si din oferta companiei Inchirieri-Masini.ro este Ford Fiesta. Ford Fiesta este un model de autoturism simplu si totodata elegant, eficient si totodata ieftin, cu un consum de combustibil moderat. Comparativ cu alte modele din gama in care este inclus acest autoturism, Ford Fiesta ofera clientilor numeroase beneficii gratie caracteristicilor de performanta.

Ford Fiesta face parte din categoria de masini de inchiriat din Bucuresti care ofera o experienta placuta soferului

Fiind pe lista clientilor care cauta servicii de inchirieri auto ieftine, Ford Fiesta este un autoturism in categoria Small Cars, are un pret de inchiriere foarte bun si este special conceput sa faca fata tuturor cerintelor si nevoilor clientilor. In pretul de inchiriere este inclusa livrarea si returnarea gratuita, taxele de drum, inlocuirea autoturismului care este gratuita, precum si serviciul de asistenta 24/7 si numarul de kilometri nelimitati.

Ford Fiesta este un autoturism care are un consum de combustibil acceptabil, cu o tehnologie avansata care asigura oprirea automata a motorului atunci cand conducatorii auto asteapta la semafor sau in coloana de masini, fara a opri in schimb si alimentarea sistemelor esentiale.

Usurinta cu care se conduce acest autoturism consta si in faptul ca la plecarea de pe loc, conducatorul auto trebuie doar sa apese pedala de ambreiaj, sa selecteze prima treapta de viteza si sistemul va porni din nou motorul. Acest sistem se va dovedi excelent pentru traficul intens al oraselor mari, indeosebi pentru traficul din capitala.

In plus, Ford Focus dispune si de un indicator ce semnaleaza momentele potrivite pentru schimbarea vitezelor din punct de vedere al consumului. Sistemul de informare inteligent ii ajuta pe conducatorii auto sa faca manevrele necesare mult mai eficient, analizand viteza, franarea, schimbarea treptelor de viteza si deplasarea pe distante lungi sau scurte.

Nu in ultimul rand, Ford Fiesta ofera conducatorului auto posibilitatea de a detine controlul chiar si in situatiile limita cu care se poate confrunta pe sosea, ce pot depinde de calitatea cauciucurilor, dar si de calitatea sistemului de franare.

Inchirieri auto ieftine | Masini de inchiriat Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto ieftine

Cauciucurile sunt schimbate conform anotimpului, iar sistemul de franare, precum si celelalte sisteme importante ale autoturismului sunt verificate in mod constant prin serviciile asigurate de reprezentantii service-urilor auto cu care colaboreaza reprezentantii Inchirieri-masini. In plus, schimbarile rapide si uniforme ale treptelor de viteza asigura un stil de condus placut, confortabil, dar si un consum de combustibil redus si un nivel mai scazut de emisii CO2.

Fara doar si poate, Ford Fiesta este una din cele mai des solicitate masini de inchiriat si datorita motorului revolutionar de care dispune, motor care utilizeaza mai putin combustibil, insa asigura o putere marita.