3 motive pentru folosirea mierii in ingrijirea parului

Chiar si cel mai tern par va arata superb daca in mod regulat, o data pe saptamana, se va face o masca de par din miere si lapte

ingrijirea parului

Persoanele care prefera ingrijirea naturala a parului pot folosi cu incredere mierea pentru par. Datorita acestui produs valoros vor putea obtine un par frumos si sanatos. Si cea mai usoara cale este de a aplica masti nutritive pentru par cu miere cel putin o data pe saptamana.

Exista pe piata multe produse de ingrijire a parului, dar cea mai buna optiune de ingrijire este utilizarea produselor naturale. Iar mierea este pe primul loc printre remedii populare pentru par. Desigur, exista multe retete pentru masti de par cu miere.

De exemplu, o masca de par medicamentoasa cu miere va ajuta la tratarea problemelor parului. Dar o masca de par intaritoare este buna pentru orice tip de par. Numeroasele utilizari ale mierii pentru par sustin mult necesitatea si eficacitatea acesteia.

Mierea hraneste parul cu vitamine si minerale

Mierea contine vitamine B: stimuleaza cresterea parului, ii confera o stralucire sanatoasa si previne subtierea. Folosind masti nutritive pentru par cu miere, se vor intari radacinile parului si se va scapa de varfurile despicate. Drept urmare, fierul si iodul, prezente si in miere, opresc caderea parului, iar zincul normalizeaza glandele sebacee si este responsabil pentru regenerare.

Mierea stimuleaza cresterea si ingrijirea parului

Mierea este un remediu natural pentru cresterea parului:

  • intareste foliculii de par;
  • previne caderea parului;
  • Vitamina E inclusa in ea intareste parul.

De asemenea, se poate scapa de matreata folosind mierea deoarece are proprietati antiseptice. O masca cu miere va face minuni si rezultatul nu va intarzia sa apara.

Mierea face parul stralucitor

Chiar si cel mai tern par va arata superb daca in mod regulat, o data pe saptamana, se va face o masca de par din miere si lapte. Mierea este cunoscuta pentru capacitatea sa de a atrage si retine umezeala, iar laptele contine cazeina, o proteina care intareste parul si stimuleaza cresterea parului. Se combina aceste 2 ingrediente, se aplica pe par si se tine masca aproximativ 20 de minute, apoi se clateste.