Achizitioneaza calculatoare second-hand de la It-sh!

Pe site-ul It-Sh.ro clientii pot analiza intreaga gama de echipamente It, de la urmatoarele brand-uri: Toshiba, Acer, Asus, Fujitsu, Samsung, Packard Bell, Siemens, Lg, Lexmark, Dell, Lenovo, HP, Sony, IBM

calculatoare second-hand

Magazinul online It-sh.ro este cea mai buna optiune atunci cand se doreste achizitionarea unor calculatoare second-hand. Preturile sunt accesibile, iar calitatea superioara. It-sh multumeste zilnic foarte multi clienti, oferindu-le produse second-hand performante.

Pe site-ul It-Sh.ro clientii pot analiza intreaga gama de echipamente It, de la urmatoarele brand-uri: Toshiba, Acer, Asus, Fujitsu, Samsung, Packard Bell, Siemens, Lg, Lexmark, Dell, Lenovo, HP, Sony, IBM si multe altele. De asemenea, cei ce doresc sa isi achizitioneze un laptop ieftin, pot gasi un model bun la It-sh.

Top 3 calculatoare second-hand de la It-sh

Calculatoarele au foarte multe intrebuintari si chiar daca cei ce isi doresc sa achizitioneze nu sunt la curent cu tehnologia, consultantii It-sh stau la dispozitia lor si ii ajuta sa aleaga modelul potrivit nevoilor fiecaruia. In acest fel achizitia unui calculator second-hand nu va fi atat de grea.

Unul dintre cele mai vandute calculatoare second-hand este cel de la HP Elite, la pretul de 599 de lei. Tipul de procesor al acestui dispozitiv este Intel Core i7-860. Are 4 nuclee, iar in ceea ce priveste specificatiile CPU sunt mentionate urmatoarele: 2.8GHz pana la 3.46GHz, 8MB Cache. In ceea ce priveste capacitatea RAM, aceasta este de 8 GB, iar tipul de memorie este DDR3. Capacitatea HDD este de 500 GB, cu o interfata S-ATA.

Un calculator mai ieftin, la pretul de 249 de lei este DDR 3 Gateway. Tipul de procesor este Athlon II X2 260. Capacitatea RAM este de 4 GB, iar cea HDD este de 320 Gb. Placa video are o memorie de 256 MB.

Calculatoare second-hand | Laptop ieftin | It-Sh.ro

laptop ieftin

Al treilea model de calculator, foarte bine vandut este Tower HP Compaq, la pretul de 405 lei. Modelul de procesor este Intel Core2Duo E8400, iar frecventa procesorului este de 3,0Ghz. Capacitatea RAM este de 4 GB, iar cea HDD este de 320 GB. Unitatea optica este DVD-RW.

Odata cu avansarea tehnologiei, cererea de echipamente it este din ce in ce mai mare. Majoritatea firmelor si companiilor sunt in cautarea unor dispozitive second-hand, de buna calitate, deoarece achizitionarea lor in format nou ar afecta bugetul. Foarte important de retinut este faptul ca It-sh este o companie de incredere care comercializeaza numai echipamente testate si cu o functionalitate foarte buna. Toate produsele au preturi convenabile.