Torturi pentru copii cu personaje din desene animate!

Alegerea celor mai atractive torturi pentru copii! Sfaturi de la cofetari!

Modelele de torturi pentru copii sunt diverse si atrag toate privirile de la o petrecere aniversara. Cofetarii nu doar ca folosesc cele mai delicioase arome, dar sunt creativi si decoreaza deserturile, astfel incat sa creeze o poveste. Daca parintii se intreaba cum sa aleaga cel mai bun tort pentru copii, ar trebui sa ia in considerare cateva detalii. De la optiunile de decor, pana la arome acestea sunt detalii importante.

Cofetaria eTorturi.ro dispune de o oferta foarte variata de deserturi pentru copii si nu numai, care sunt decorate intr-un mod spectaculos, intruchipand chiar si personajele preferate ale celor mici.

Alegerea celor mai atractive torturi pentru copii! Sfaturi de la cofetari!

Pentru a initia procesul de alegere a tortului, parintii trebuie sa tina cont de tema petrecerii. Tortul va fi elementul de decor principal ce se aseaza pe masa. Multumita tehnicilor de decor pentru torturilor pe care cofetarii le folosesc astazi, exista posibilitati nesfarsite atunci cand vine vorba despre personaje sau tematici.

De obicei, tema petrecerii este aleasa in functie de gusturile copilului sarbatorit. Cand sunt foarte mici, parintii decid asupra unui personaj pentru ei, insa atunci cand cresc, alegerea se face in functie de desenele animate preferate.

Tehnicile de decorare variaza foarte mult, ceea ce poate numi torturile chiar opere de arta. Cofetarii folosesc texte, glazura, fructe, bezea, flori naturale, ciocolata, martipan si altele asemenea, pentru a obtine un design care se incadreaza in tematica petrecerii. Spre exemplu, fondantul permite cofetarilor sa realizeze orice personaj sau papusa isi doresc copiii.

Torturi pentru copii | eTorturi.ro

torturi pentru copii

Torturi delicioase pentru zile de nastere de neuitat!

Cofetarii propun clientilor sortimente variate de arome, insa cele mai populare sunt urmatoarele:

  • vanilie;

  • ciocolata;

  • portocale;

  • caramel;

  • fructe de padure;

  • migdale.

Marele avantaj este ca intre arome se pot face combinatii delicioase, obtinand gusturi interesante.

Dimensiunea tortului, un aspect important de luat in calcul!

Cofetarii de la eTorturi ii pot sfatui pe parinti cu privire la dimensiunea pe care tortul ar trebui sa o aiba. Acest lucru depinde de numarul de invitati si de gramajul pe care il va avea fiecare felie. O idee de luat in calcul este si alegerea unor Cupcake, decorate in acelasi stil cu tematica.