Cele mai frumoase destinatii din Caraibe

Una dintre destinatiile preferate din Caraibe este, fara indoiala, Riviera Maya, dar putini stiu ca dincolo de Cancun si Tulum

Caraibe

Una dintre destinatiile preferate din Caraibe este, fara indoiala, Riviera Maya, dar putini stiu ca dincolo de Cancun si Tulum, exista un paradis indepartat pe una dintre plajele Caraibelor mexicane.  Este vorba despre Holbox, o destinatie foarte populara de cativa ani in randul vizitatorilor straini.

Cum se ajunge la Holbox?

Pentru a ajunge la Holbox este necesar ca turistii sa zboare catre Cancun si de acolo sa se deplaseze catre Chiquilá, unde se vor imbarca pe un feribot care in 20 de minute ii va lasa in frumoasa insula Holbox.

Fiind o insula foarte mica, oferta de hoteluri din Holbox este limitata, dar cu spatii de cazare diferite pentru toate gusturile si bugetele. Exista o multime de activitati si lucruri de facut in Holbox. Unul dintre marii favoriti este inotul cu impresionantul rechin balena.

Vara este cel mai bun sezon pentru a o face, deoarece ajung in jurul insulei intre iunie si septembrie. In plus, exista zone pentru snorkeling si admirarea faunei marine incredibile. Insula Holbox are o oferta gastronomica excelenta, evidentiind pizza de homar, marquesitas traditionale si chiar churros umplute.

Vacanta de lux in Punta Cana, Republica Dominicana

Pentru iubitorii de plaja si confort, fara indoiala Punta Cana va fi destinatia ideala pentru a se bucura de una dintre plajele din Caraibe. Aceasta destinatie din Republica Dominicana a devenit faimoasa pentru statiunile sale impozante all-inclusive, care ofera multa plaja, confort, servicii de prima clasa, o multime de bauturi si mancare.

Cu siguranta, cele mai bune plaje din Republica Dominicana se afla in regiunea Bavaro, datorita nisipului fin si a apelor cristaline. Aici sunt, de asemenea, cele mai bune hoteluri all-inclusive din Punta Cana.

Insa pentru cumparaturi si restaurante turistii ar trebui sa viziteze plaja Cortecito. Acolo vor gasi zeci de magazine cu suveniruri si cele mai bune restaurante.

Aruba, insula roz

Este o insula fermecatoare din Caraibe cu o arhitectura unica, cu fatade pictate in culori pastelate, un climat cald incredibil in timpul zilei si putin mai temperat noaptea.

Aceasta este si una dintre destinatiile preferate pentru surferi. Aici exista valuri spectaculoase de pana la 3 metri care garanteaza o lovitura de adrenalina in Caraibe. Cele mai bune plaje pentru surfing in Aruba sunt: Dos Playa, Far / Dune Beach, Wariruri, Urirama, Arashi si Andicuri.