Apeleaza la serviciile de tractari auto atunci cand masina nu mai functioneaza!

Site-ul AloTractari.ro dispune de un numar de telefon pentru contact, catre care apelurile sunt gratuite in orice retea!

tractari auto non-stop

Daca soferul este surprins in trafic de o situatie neplacuta, anume ca masina nu mai functioneaza, prima solutie de luat in calcul este solicitarea unei echipe de tractari auto din Bucuresti.

Posibile cauze pentru care masina nu porneste

Cauzele pot fi multiple, insa cele mai frecvente sunt intotdeauna legate de urmatoarele aspecte:

  • problemele cu bateria:

Bateria poate fi motivul principal pentru care masina nu porneste. Un lucru obisnuit pe care soferii il fac este sa uite luminile aprinse, sau orice alt dispozitiv in functiune in masina, care descarca bateria la unele autoturisme.

Calitatea bateriei trebuie verificata o data pe an pentru a stabili daca trebuie schimbata sau nu. In acest fel, o astfel de situatie neplacuta este prevenita de catre sofer.

  • masina nu porneste, dar luminile se aprind:

In continuare, daca masina nu poate fi pornita, dar luminile se aprind, poate fi din nou problema la baterie. Cu toate acestea, daca bateria este verificata, iar la incercarile de a porni masina se aude un zgomot, problema poate fi la motor. Bateria furnizeaza curent pentru ca masina sa porneasca, insa motorul nu permite.

  • pana de combustibil:

Masina porneste si are baterie? Se intampla adesea oamenilor sa uite sa alimenteze masina, atunci cand se confrunta cu un program foarte incarcat zilnic. Stresul si activitatiile zilnce duc la astfel de situatii.

Dar daca soferul a alimentat recent? In acest caz, este posibil ca masina sa inregistreze scurgeri din rezervor.

  • masina nu porneste cand este frig sau prea cald afara:

Schimbarile de temperatura pot da multe batai de cap la pornirea masinii, mai ales daca este diesel. Uleiul masinii trebuie sa aiba un anumit grad de vascozitate, care se pierde la temperaturi ridicate si scazute. Daca uleiul devine prea lichid sau prea gros, va fi imposibil ca masina sa porneasca.

Tractari auto din Bucuresti | tractari auto non-stop | AloTractari.ro

tractari auto din Bucuresti

Ce este de facut in orice astfel de situatie? Specialistii in tractari auto intervin!

Oricare ar fi problema masinii, compania de tractari auto non-stop din Bucuresti intervine in doar cateva minute cu o platforma si o echipa de specialisti care vor constata defectiunea, urmand sa transporte autoturismul la cel mai apropiat service, ori la unul partener. Site-ul AloTractari.ro dispune de un numar de telefon pentru contact, catre care apelurile sunt gratuite in orice retea!