3 categorii de carti pe care le poti vinde unui anticariat

cumpar carti de orice fel

Tot mai multe dintre anticariatele care au rezistat trecerii timpului si tendintelor moderne, adaptandu-se la acestea, i-au dezvoltat o noua ramura de activitate, cea de achizitii carti. In acest fel isi pot dezvolta propria colectie de volume si isi dovedesc utilitatea pe care o au in viata oamenilor.

Cei care au nevoie sa scape de cartile din biblioteca sau au nevoie de bani, intr-un timp scurt si fara complicatii, pot obtine ceea ce au nevoie cu ajutorul anticariatelor care cumpara carti. Printre categoriile de volume care pot fi vandute unor astfel de anticariate se afla:

  1. Manuale si carti scolare

Indiferent ca sunt ramase din anii de scoala ai lor sau ai copiilor, manualele si cartile folosite in aceasta perioada se pot dovedi a nu mai fi de folos pentru ei. Prin urmare, ocupa locul in biblioteca fara motiv, mai ales ca acestea pot fi valorificate, obtinandu-se o anumita suma de bani in schimbul lor.

  1. Carti tehnice sau stiintifice

De asemenea, cartile de specialitate dintr-o anumita nisa tehnica sau stiitifica, folosite in general in pregatirea profesionala pentru o meserie, reprezinta o alta categorie de volume care, in timp, nu mai prezinta interes pentru posesorii acestora, motiv pentru care pot fi vandute unui anticariat, cum este si anticariatul online CumparCarti.ro.

  1. Carti de spiritualitate si religie

Intr-o biblioteca se pot afla carti dintre cele mai diverse, mai ales daca acestea sunt stranse pe parcursul intregii vieti. In functie de preferintele literare si de etapele prin care au trecut oamenii de-a lungul timpului, printre acestea se pot gasi si carti de spiritualitate si religie, alaturi de carti de dezvoltare personala, de exemplu. Toate acestea pot fi insa vandute anticariatelor care cumpara carti, mai ales daca se afla intr-o stare buna, care sa permita lecturarea.

Anticariate care cumpara carti | cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

Anticariate care cumpara carti

Chiar si cand vine vorba despre lichidarea unei intregi biblioteci, anticariatele sunt cele care pot veni in ajutor, deoarece conform anuntului „cumpar carti de orice fel”, nu impun niciun fel de conditie vanzatorilor.

In concluzie, oamenii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la cartile pe care le au in biblioteca si pe care doresc sa le vanda anticariatelor, daca acestea nu prezinta urme grave de deteriorare sau uzura.