3 motive pentru care merita sa cumperi calculatoare second-hand

Important este ca acest tip de calculatoare sa fie cumparate de la vanzatori autorizati, cum este It-Sh.ro

calculatoare second-hand

Cand vine vorba despre calculatoare second-hand unii oameni le aleg datorita pretului relativ mic al acestora, in timp ce altii se feresc de ele deoarece considera ca sunt mult prea depasite si nu mai pot fi utilizate intr-un mod eficient.

Dar aceasta afirmatie nu este adevarata, dar are un sambure de adevar. Intr-adevar, calculatoarele second-hand sunt din generatii mai vechi, insa acestea pot fi utilizate foarte bine in desfasurarea multor tipuri de activitati in mediul online. Numai in cazul celor care presupun cele mai recente aplicatii de pe piata, este posibil ca acestea sa nu poata functiona la parametrii optimi.

Totusi, numarul celor carora au descoperit avantajele de a face o investitie destul de mica pentru a achizitiona un astfel de device. Important este ca acest tip de calculatoare sa fie cumparate de la vanzatori autorizati, cum este It-Sh.ro, atat pentru siguranta ca produsul cumparat este ceea ce s-a dorit, cat si pentru ca acesta poate beneficia chiar si de garantie.

In plus, in continuare sunt prezentate 3 motive importante pentru care achizitionarea unor calculatoare second-hand se poate dovedi o afacere foarte profitabila:

  • Posibilitatea de a cumpara un computer performant la un pret avantajos

Gama de calculatoare sh este una foarte vasta, din aceasta facand parte computere din generatii diferite. In urma unei comparatii si a unei cercetari foarte amanuntite, oamenii pot gasi calculatoare performante, ale caror preturi sunt unele accesibile, mult mai mici decat in cazul cumpararii unui astfel de device nou.

Calculatoare second-hand | Calculatoare sh | It-Sh.ro

calculatoare sh

  • Computerul poate fi insotit de accesorii

De cele mai multe ori, vanzatorii de echipamente IT second-hand vand astfel de produse insotite de toate accesoriile necesare. Acest avantaj este unul foarte important, deoarece clientii nu mai sunt nevoiti sa caute in alta parte cablurile de alimentare sau de conectare a monitorului la unitate, de exemplu.

  • Calculatoarele sh sunt configurate

De asemenea, calculatoarele second-hand sunt, adesea, gata configurate, astfel cumparatorii le pot folosi imediat dupa ce le-au cumparat, spre deosebire de cele noi, care au nevoi sa li se instaleze toate programele si driver-ele necesare pentru a fi utilizate.