Cele mai bune parcuri naturale din Canada

Natura inseamna relaxare, parasirea rutinei si simtire libera

parcuri naturale

Natura inseamna relaxare, parasirea rutinei si simtire libera. Exista o multime de astfel de locuri pentru a respira aer curat, dar cand oamenii sunt blocati in stresul cotidian, au tendinta sa uite de asta. Daca insa doresc sa descopere locuri unice care ii vor umple de pace si liniste, trebuie sa se indrepte catre latura continentului american! Iata cele mai bune parcuri naturale din Canada unde se pot relaxa.

  • Parcul National Banff, Alberta

Pe langa faptul ca este unul dintre cele mai bune parcuri naturale din Canada, Banff este cel mai vechi, deci cel mai cunoscut si cel mai vizitat. Situat in Muntii Stancosi canadieni, acest parc gazduieste lacuri mari, frumoase, ghetari, paduri si este inconjurat de munti uriasi acoperiti de zapada. Parcul National Banff are aproximativ 120 de ani de istorie si se poate ajunge aici din orasul Calgary.

  • Parcul National Nahanni, Teritoriile de Nord-Vest

Munti, canioane, cascade precum Virginia Falls, asta se poate vedea in acest parc natural din provincia Teritoriilor de Nord-Vest. Locuri magice pe care turistii le vor descoperi, cel putin o data in viata.

  • Parcul National Peninsula Bruce, Ontario

In toata Canada, exista peisaje naturale spectaculoase care vor surprinde. Parcul National Peninsula Bruce este un loc plin de ape turcoaz, stanci si paduri. Rezervatia mondiala a biosferei, aceasta este o destinatie unica de descoperit in urmatoarea vacanta.

  • Parcul National Pacific Rim, Columbia Britanica

Vancouver este unul dintre marile orase din Canada. Acolo se vor descoperi cele mai bune parcuri naturale din Canada si, foarte aproape de Vancouver, se afla Parcul National Pacific Rim – pante abrupte, excelente pentru drumetii, inconjurate de nisip fin, ape cristaline si paduri dense.

  • Parcul National Forillon, Quebec

Diferite trasee traverseaza acest parc, unde calatorii pot respira aerul proaspat al naturii. Vor fi impresionati de dunele, padurile si stancile sale. Pentru a ajunge la acest parc, se poate face o excursie de-a lungul coastei de est a Canadei. Deci, cine merge?