Proteze elastice si avantajele acestora

Unul din cele mai cunoscute si mai apreciate cabinete de stomatologie din capitala, cu adresa virtuala la Implantologiesector4.ro ofera pacientilor care calca pragul acestui cabinet stomatologic din Bucuresti

proteze elastice

Unul din cele mai cunoscute si mai apreciate cabinete de stomatologie din capitala, cu adresa virtuala la https://implantologiesector4.ro ofera pacientilor care calca pragul acestui cabinet stomatologic din Bucuresti posibilitatea de a opta pentru proteze elastice, care sunt cu adevarat revolutionare in domeniul stomatologiei.

Protezele elastice sunt o alternativa mult mai buna a protezelor din acril, aducand pacientilor avantaje pe termen lung pentru ca sunt confectionate dintr-un material subtire, elastic si rezistent, compatibil cu tesuturile din cavitatea bucala. Acestea sunt recomandate pacientilor care au nevoie de inlocuirea breselor edentate partiala sau totala.

Proteze elastice – avantaje pe care la aduc pacientilor

Pentru pacientii care nu au suficiente resurse financiare pentru a invest in proteze pe implant, protezele elastice pot reprezenta o alternativa la fel de eficienta, comoda si foarte ieftina pentru inlocuirea dintilor lipsa. Proteza elastica este usor de intretinut, nu retine placa bacteriana si tartrul, este acceptata de catre organism, nu contine substante toxice, nu acopera in totalitate cerul gurii, gustul si pronuntia nu sunt afectate pentru ca proteza este foarte elastica si flexibila.

In plus, proteza elastica este foarte stabila si se potriveste perfect formei gingiilor, oferind un confort deosebit. Aceasta nu provoaca niciun fel de leziuni gingiilor si permite masticatia corecta a alimentelor, protejeaza dintii pe care se sprijina si se integreaza in cavitatea bucala fara probleme.

Pacientii care opteaza pentru proteza elastica trebuie sa stie ca au nevoie de o perioada scurta de acomodare cu aceasta solutie de inlocuire a dintilor lipsa si ca daca o vor intretine in mod corect, respectand indicatiile medicilor specialisti, se vor putea bucura de ea un timp indelungat. Medicii specializati in protetica dentara isi dau tot interesul impreuna cu tehnicienii dentari sa ajunga la rezultatul dorit de catre pacienti.

Proteze pe implant | Cabinet stomatologic din Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

proteze pe implant

Pacientii vor primi toate detaliile referitoare la costurile unei proteze dentare, la avantajele acesteia, la modul de intretinere si de ingrijire, de durata si de ce presupune purtarea unei proteze. Informarea si comunicarea eficienta sunt elemente care recomanda specialistii clinicii ImplantologieSector4 in relatia cu pacientii.

In concluzie, proteza dentara elastica reprezinta cea mai buna solutie de inlocuire a dintilor lipsa la orice varsta.