Cum sa slabesti rapid, in 3 pasi simpli?

Exista foarte multe diete eficiente si rapide pentru pierderea in greutate. Unul dintre motivele pentru care unor persoane li s-ar putea parea greu sa urmeze o dieta, este senzatia continua de foame.

pasi simpli

Exista foarte multe diete eficiente si rapide pentru pierderea in greutate. Unul dintre motivele pentru care unor persoane li s-ar putea parea greu sa urmeze o dieta, este senzatia continua de foame. Cu toate acestea, nu toate dietele au acest efect. Dietele care contin un numar scazut de carbohidrati sunt potrivite pentru pierderea in greutate si pot fi mai usor de urmat decat altele.

O astfel de dieta, cu un numar mic de carbohidrati, ajuta la:

  • reducerea semnificativa a poftei de mancare;
  • pierderea vizibila in greutate;
  • imbunatatirea sanatatii metabolismului;
Care sunt cei 3 pasi de urmat pentru a slabi?

        Reducerea carbohidratilor din alimentatie

Cea mai importanta parte este eliminarea sau reducerea zaharului si a amidonului din alimentatie. Acest lucru va duce la scaderea poftei de mancare, ajungandu-se astfel la consumul mai mic de calorii. Un alt beneficiu al excluderii carbohidratilor din alimentatie il reprezinta scaderea nivelului insulinei, determinand astfel rinichii sa elimine excesul de sodiu si apa. Acest lucru va duce la reducerea balonarii.

Reducerea carbohidratilor va duce cu siguranta la pierderea rapida a kilogramelor, dar in primul rand va contribui la sanatatea organismului.

       Adaugarea fructelor si legumelor in alimentatie

Fiecare masa ar trebui sa includa o sursa de vitamine, o sursa de minerale si alta de legume, cu un continut scazut de carbohidrati. Ca regula generala, o zi ar trebui sa contina 2-3 mese pe zi. Organizarea meselor in acest fel ar trebui sa reduca aportul de carbohidrati la aproximativ 20-50 de grame pe zi.

      Adaugarea proteinelor in alimentatie

Mancarea bogata in proteine, este o parte esentiala in aceasta dieta. Dietele bogate in proteine pot reduce de asemenea poftele, gandurile obsesive despre mancare cu 60% si pot reduce si dorinta gustarilor de noapte, la jumatate. Exista un studiu in care oamenii cu o dieta proteica mai mare au mancat cu 441 mai putine calorii pe zi. Cand vine vorba de pierderea in greutate, proteina este un nutrient esential.

Surse proteice sanatoase:

  • Carne:vita, pui, carne de porc si miel
  • Peste si fructe de mare:somon, pastrav si creveti
  • Oua: oua intregi