Mituri despre casele de amanet din Bucuresti

La PremiumAmanet.ro comisioanele incep de la 0,1% pe zi fiind printre cele mai mici de pe piata

PremiumAmanet.ro

Despre casele de amanet din Bucuresti circula o multime de mituri fiind deseori vazute ca un loc promiscuu. In realitate, acestea vin in ajutorul celor aflati intr-un impas financiar prin oferirea unor imprumuturi. Sumele de bani variaza in functie de valoarea si starea obiectului amanetat, dobanda fiind si ea influentata de aceste doua aspecte.

Top mituri despre casele de amanet din Bucuresti

  • dobanzile percepute sunt imense: asemenea oricarui business si acesta are nevoie de un profit. Dobanzile sunt stabilite printr-un contract incheiat de comun acord cu ambele parti iar valoarea este diferita de la amanet la amanent.

Spre exemplu, la PremiumAmanet.ro comisioanele incep de la 0,1% pe zi fiind printre cele mai mici de pe piata. Mai mult decat atat, clientii pot beneficia de cea mai buna perioada de gratie (de pana la 5 zile);

Amanet din Bucuresti | PremiumAmanet.ro

amanet din Bucuresti

  • nu au reguli clare – si aceasta afirmatie este cat se poata de falsa. Toate casele de amanet functioneaza pe un temei legal, in baza legilor in vigoare. Absolut toate tranzactiile sunt inregistrate si declarate astfel ca nu exista nicio presupusa ilegalitate;

  • produsele revandute sunt de o calitate indoielnica – de regula, casele de amanet accepta doar produse in stare buna, verificarea realizandu-se cu mare atentie. In cazul obiectelor de lux asa cum sunt gentile sau ceasurile trebuie sa se ateste, in primul rand, autenticitatea.

La Premium Amanet, un amanet din Bucuresti ceasurile trebuie sa fie intr-o stare perfecta de functionare si sa nu prezinte urme de zgarieturi sau lovituri. In plus, acestea trebuie sa vina impreuna cu actele de garantie, dar si in cutia originala. Ambalajul original reprezinta un element in plus care sustine originalitatea ceasului respectiv, insa nu si singurul;

  • sumele de bani oferite sunt mult prea mici – banii oferiti sub forma de imprumut sau cei obtinuti de clienti in urma vanzarii anumitor bunuri sunt direct proportionali cu valoarea obiectelor.

Spre exemplu, gentile de lux ce apartin unor branduri celebre precum Chanel sau Dior sunt foarte valoroase, iar clientii vor obtine o suma frumusica de bani apeland la serviciile de amanet in Bucuresti, mai ales daca se afla intr-o stare perfecta, fara sa prezinte urme vizile de uzura.