Cele mai cautate volume de catre un anticariat care cumpara carti

Categorii de carti foarte bine vandute de catre un anticariat care cumpara carti

achizitii carti

Un mod ideal de a vinde cartile din biblioteca in societatea moderna actuala este apeland la serviciile unui anticariat care cumpara carti. Teoretic, anticariatele care cumpara carti accepta volume din orice domenii, inclusiv domenii care par inutile sau care atrag foarte putini cititori.

Concret, specialistii Anticariat-Carti.com care se deplaseaza la domiciliul celor care solicita astfel de servicii cumpara atat carti foarte cunoscute din literatura romaneasca si universala, cat si carti de apicultura, de gastronomie, carti de agricultura si chiar de crosetat, practic din orice domenii si orice specialitate. Desigur, sunt si carti foarte solicitate de clientii anticariatelor si foarte bine platite de catre reprezentantii acestora.

Categorii de carti foarte bine vandute de catre un anticariat care cumpara carti

Anticariatele care se ocupa de achizitii carti fac acest lucru pentru a le reconditiona si pentru a le repune in vanzare in mediul online, pe site-ul lor. Evaluatorii cartilor ofera un pret foarte bun daca volumele sunt:

  • Parte a colectiilor de carti – in momentul in care clientii prezinta colectii complete de carti, acestia primesc o suma mult mai mare de bani decat daca prezinta volumele separat. Cartile aparute la Adevarul sau Biblioteca pentru toti sunt foarte apreciate de catre cumparatori.

  • Best seller-uri – cartile bestseller sunt cele care au ajuns foarte cunoscute in randul cititorilor la nivel international. Acestea sunt apreciate de catre anticariate pentru ca pot fi vandute la un pret mai avantajos decat in librarii si totodata un pret mai ridicat comparativ cu volumele care nu au acest statut. De cele mai multe ori, cumparatorii achizitioneaza mai multe best-seller-uri din anticariat la pretul pe care l-ar fi dat pe o singura carte in librarie.

Anticariat care cumpara carti | achizitii carti | Anticariat-Carti.com

anticariat care cumpara carti

  • Carti tehnice sau din domenii de specialitate care din pacate nu mai sunt editate – aceste carti care apartin unor specialisti sau unor profesori universitari din anumite domenii sunt de asemenea foarte cautate. Acestea apar adesea pe fisele de bibliografie a studentilor pentru lucrarile de licenta si de disertatie, drept pentru care sunt foarte cautate si cumparate. Aceste carti sunt vandute de proprietari atunci cand nu mai prezinta interes in viata sau activitatea lor profesionala.