Sfaturi despre cum sa arati impecabil purtand halate medicale

Magazinul online MediFashion.ro pune la dispozitie clientilor o oferta variata de halate, accesorii si incaltaminte, tocmai pentru a oferi posibilitatea combinarii elementelor intr-un mod placut.

uniforme Cherokee

Chiar daca personalul medical petrece ore in sir la locul de munca si este aglomerat cu tot felul de provocari noi in fiecare zi, nu inseamna ca trebuie sa neglijeze felul in care se prezinta in unitatile medicale – deci, in care poarta aceste halate medicale. Purtarea halatelor medicale este universala in toate unitatile, mai ales in spitale. Chiar daca totalitatea medicilor sau asistentilor se imbraca astfel, modul in care este stilizata uniforma poate face diferenta.

Magazinul online MediFashion.ro pune la dispozitie clientilor o oferta variata de halate, accesorii si incaltaminte, tocmai pentru a oferi posibilitatea combinarii elementelor intr-un mod placut. Surprinzator, dar tinuta personalului medical are atat un impact pozitiv personal, dar si asupra pacientilor.

Asortarea de halate medicale cu alte elemente pentru o uniforma placuta

Halatele medicale vin intr-o singura culoare sau intr-o varietate de stiluri. Cu ajutorul magazinului online si a serviciilor rapide, clientii pot comanda uniforma perfecta din confortul casei lor. O cautare rapida este suficienta pentru a gasi exact produsul dorit. Spre exemplu, doar tastand „uniforme Cherokee”, clientii pot gasi oferta privind produsele marca Cherokee cu originile in SUA.

Avand in vedere oferta bogata din mediul online, personalul medical isi poate alege produsul dupa bunul plac – spre exemplu, un halat cu un design interesant, cu aplicatii si o pereche de pantaloni simpli, intr-o culoare. De asemenea, o alta optiune ar fi halatul si pantalonii intr-o culoare, iar sabotii intr-o culoare diferita, vesela.

Accesorizarea uniformei medicale

Exista o varietate de moduri prin care medicii si asistentii isi pot accesoriza uniformele medicale. In timp ce unele accesorii pot fi interzise de catre unitatea medicala din motive de siguranta, altele sunt acceptate. Spre exemplu, purtarea unui ceas ar arata bine, ar da dovada de profesionalism si va oferi un plus de eleganta.

Halate medicale | uniforme Cherokee | MediFashion.ro

halate medicale

In mod similar, purtarea unui stetoscop cu o husa personalizata vor reflecta o personalitate pozitiva. In acelasi timp si halatul poate fi personalizat adaugandu-i numele purtatorului, denumirea unitatii medicale sau sigla.

Surprinzator, uniforma poate fi „accesorizata” cu o coafura. Adaugarea unor accesorii in par sau coafarea lejera sunt ceea ce adauga eleganta tinutei. Aspectul final trebuie sa fie ingrijit si ordonat, fara suvite de par daca ar ingreuna activitatea zilnica.