Care sunt avantajele unui implant dentar?

Pretul unei astfel de interventii este disponibil pe site-ul TwinDent.ro alaturi de alte informatii utile despre echipa de medici sau despre serviciile oferite

clinica dentara din Cotroceni

Implanturile reprezinta o solutie moderna de inlocuire a dintilor pierduti. Datorita tehnicilor avansate, dar si a aparatelor de ultima generatie, medicii sunt capabili sa redea pacientilor zambetul mult visat. Inserarea unui implant dentar in Bucuresti poate fi realizata in majoritate clinicilor, la preturi mai mult decat avantajoase.

Ce beneficii ofera un implant dentar?

Exista o multime de mituri legate de implanturile dentare, multe dintre acestea fiind insa total neadevarate. S-a demonstrat de-a lungul timpului ca o astfel de interventie prezinta o serie de avantaje, printre care:

  • ajuta la salvarea dintilor aflati in imediata invecinatate. In anii trecuti, singura posibilitate de refacere a danturi o reprezentau puntile care faceau mai mult rau decat bine. Pentru a se putea monta, medicul era nevoit sa slefuiasca celor doi dinti aflati in imediata apropriere.

Conform informatiilor publica pe site-ul cabinetului Twin Dent, o clinica dentara din Cotroceni, implantul este inserat direct in gingie, cu ajutorul unui surub din titan fara niciun alt prejudiciu adus celorlalti dinti;

  • arata extrem de natural, nu se poate observa nici cea mai mica diferenta intre un dinte natural si un implant;
  • imbunatatirea pronuntiei – lipsa dintilor poate cauza dificultati in timpul vorbiri;
  • rapiditatea montarii – intr-o singura sedinta, pacientului ii este montat surubul din titan, pentru ca la cea de-a doua sa aiba deja si coronita. Totul se desfasoara simplu si rapid, fara nicio complicatie.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica dentara din Cotroceni | TwinDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Exista oare si unele dezavantaje?

Cu siguranta, nu! Orice pacient poate beneficia de un astfel de serviciu, insa, in unele cazuri medicii ar putea recomanda anumite restrictii temporare.

Spre exemplu, fumatorii inraiti ar trebui sa incerce sa reduca numarul tigarilor inaintea inceperii interventiei, dar si dupa montarea implantului pentru a se putea bucura de un succes garantat.

Chiar si pacientii care sufera de diabet, leucemie sau au probleme cardiovasculare pot profita de avansul medicinei pentru un zambet cat mai larg. In astfel de cazuri, medicul stomatolog decide care este momentul oportun pentru montarea implantului evitandu-se astfel aparitia unor posibile complicatii.

Pretul unei astfel de interventii este disponibil pe site-ul TwinDent.ro alaturi de alte informatii utile despre echipa de medici sau despre serviciile oferite. Zambetul mult dorit se afla acum la doar un click distanta