Aparat dentar metalic vs aparat dentar safir

Pentru a beneficia de un astfel de aparat dentar modern, discret, elegant si usor de purtat se poate face o programare la clinica Elveto-Dent.ro

Decizia in privinta unui aparat dentar trebuie luata impreuna cu medicul ortodont, tinandu-se cont de problemele stomatologice, de stilul de viata si de preferintele doritorilor.

Unii opteaza pentru un aparat dentar ieftin, altii inclina catre aparatele mai scumpe, cu numeroase avantaje. In mod clar, preferintele sunt diferite si in ceea ce priveste aparatele metalice si cele safir.

Aparatul dentar safir

Acest tip de aparat este unul dintre cele mai moderne la ora actuala si poate fi catalogat drept o mica bijuterie, bucurandu-se de o prelucrare fina si finisaje realizate cu multa atentie. Este preferat de departe pentru cei care isi doresc sa poarte aparat dentar fara ca acest lucru sa se vada.

Dispune de bracketi transparenti, spre deosebire de un aparat metalic, a carui purtare este destul de evidenta pe perioada tratamentului ortodontic.  Aparatul este confortabil pentru purtator, forma elementelor sale urmarind-o pe cea a dintelui, cu care se va potrivi perfect.

Cabinet stomatologic din Iancului | Aparat dentar ieftin | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Iancului

Pentru a beneficia de un astfel de aparat dentar modern, discret, elegant si usor de purtat se poate face o programare la clinica Elveto-Dent.ro. Impreuna cu medicul, persoana in cauza va lua cea mai buna decizie in functie de nevoile si de preferintele sale.

Aparatul dentar metalic

Acesta este un tip clasic de aparat dentar, foarte bun din punct de vedere calitate-pret. Este rezistent si la fel de eficient precum cel prezentat anterior si din acest motiv este recomandat si pentru copii.

Bracketii sai sunt metalici si se lipesc pe fiecare dinte in parte, transmitand informatii arcului care trece prin ei. Elasticele de dimensiuni mici pot fi de diverse nuante si pot fi schimbate la fiecare control, lucru care ii incanta in special pe copii si adolescenti.

De regula, un tratament ortodontic de acest tip dureaza un an – un an si jumatate, perioada fiind ajustata in functie de fiecare caz. La Elveto Dent, un cabinet stomatologic din Iancului, se poate opta pentru oricare dintre aceste variante de aparate dentare, care sunt foarte eficiente pentru obtinerea unei danturi uniforme si sanatoase.