Pregatirea masinii pentru parcare pe termen lung

Chiar daca este o parcare pazita si la care aveti acces video 24/7, echipa Park4Fly va indeamna sa urmati sfaturile prezentate. Pentru mai multe detalii sau rezervari la aceasta parcare in Otopeni pe termen lung sau scurt, accesati park4fly.ro!

Se stie ca cei dintre noi care calatoresc pentru afaceri, din placere sau din ambele considerente, sunt preocupati de situatiile in care calatoria presupune si zbor, deoarece nu au unde lasa masina in siguranta. Daca planuiti sa plecati o perioada lunga de timp, atunci trebuie sa gasiti o varianta pentru ca masina sa ramana in siguranta in aeroport sau in apropierea acestuia. Schimbarile de temperatura, uzura pieselor si chiar un raufacator ocazional, reprezinta riscuri reale pentru masina.

Totusi, acesta este un proces pe care multi dintre noi il parcurg in mod regulat. Daca ati calatorit mult, stiti ca in majoritatea aeroporturilor lumii exista posibilitatea de a parca pe termen lung, insa este dificil de gasit un loc in incinta parcarii aeroportului, chiar daca taxa zilnica este scumpa. Oamenii isi vor masina in siguranta, dar si aproape de aeroport. Asa au aparut parcarile private din preajma aeroportului, asa a aparut si Park4Fly, parcare pe termen lung din Otopeni!

Chiar daca masina va ramane in siguranta, tot sunt necesare cateva masuri de precautie. In primul rand, eliminati toate valorile din masina. Aceasta ar trebui sa fie prima regula de urmat in cazul parcarii pe termen lung. Chiar daca este intr-o zona pazita, cu siguranta nu vreti sa dati nimanui ocazia de a va lipsi de ceva important.

Golirea cosului de gunoi nu numai ca va face calatoria mai placuta, dar ii va oferi si un alt nivel de securitate. Hotii pot profita de aglomeratia din masina prin faptul ca ii va incuraja sa fure, stiind ca ati putea pleca fara sa va dati seama ca lipseste ceva. Pe de alta parte, masinile curate dau senzatia ca totul este sub control. Un alt motiv de a scapa de gunoiul din masina este ca, acesta ar putea incepe sa miroase in timp, iar mirosurile apasatoare se impregneaza usor si se elimina greu.

Parcare in Otopeni pe termen lung | parcare pazita 24/7 park4fly.ro

parcare in Otopeni pe termen lung

Chiar daca este o parcare pazita si la care aveti acces video 24/7, echipa Park4Fly va indeamna sa urmati sfaturile prezentate. Pentru mai multe detalii sau rezervari la aceasta parcare in Otopeni pe termen lung sau scurt, accesati Park4fly.ro!