Rochiile clasice in garderoba femeilor

Atunci cand vine vorba de construirea unor tinute, trebuie avut in vedere faptul ca ele vor fi pastrate in dulap ani la randul motiv pentru care rochiile clasice trebuie alese cu mare atentie si grija

rochiile clasice

Atunci cand vine vorba de construirea unor tinute, trebuie avut in vedere faptul ca ele vor fi pastrate in dulap ani la randul motiv pentru care rochiile clasice trebuie alese cu mare atentie si grija.

Care sunt rochiile clasice indispensabile oricarei femei?
  • Celebra little black dress sau rochia neagra trebuie sa faca parte obligatoriu din tinutele oricarei femei pentru ca sunt usor de purtat si accesorizat, oferind in acelasi timp si un aspect suplu.
  • Rochia cambrata este o rochie care imbina perfect doua elemente importante: ofera un look sexy deoarece este mulata pe corp, si de asemenea este extrem de versatila facand usor tranzitie intre o tinuta de birou, dar si una de seara, perfecta pentru o iesire in oras dupa munca.
  • Clasica rochie in linie A poate fi adaptata oricarui tip de corp, dar si oricarei varste. Fie ca este intr-o singura culoare sau inflorata, rochia de tip A este una dintre cele mai iubite datorita lejeritatii pe care o confera.
  • Rochiile lejere, de vara sunt acele rochii care pot fi putate si in timpul zilei la o plimbare sau la plaja, dar si seara pe malul marii. Trecerea se poate realiza simplu si rapid cu ajutorul incaltamintii potrivite, spre exemplu inlocuirea papucilor de plaja cu sandalele cu toc sau platforma.
  • Rochia de seara eleganta este genul de rochie care trebuie purtata la evenimente sofisticate sau nunti. De obicei, acestea au taieturi clasice si pot fi purtate de mai multe ori, prin simpla schimbare a accesoriilor si a pantofilor.
  • Rochia de cocktail este perfecta pentru acele seri in care atmosfera este plina de distractie, iar femeile isi doresc sa iesa din rutina zilnica si sa petreaca. In general, o astfel de tinuta trebuie sa fie usor atipica avand in vedere ca evenimentele de tip garden sunt inspirate din cele de peste ocean unde vedetele incearca sa epateze.
  • Rochia tip camasa, de obicei purtata cu sandale sau tenisi ofera un aspect casual, insa atunci cand aceasta este purtata la birou, aspectul i se poate schimba radical prin asortarea unei perechi de tocuri si a unui sacou lejer.