Reguli de aur in ingrijirea parului

Pentru sfaturi practice, dar si pentru orice alta interventie asupra parului, precum vopsit Ombre, tratamente, tuns sau coafat, accesati joyasalon.ro si faceti o programare atunci cand aveti nevoie!

ingrijirea parului

Indiferent de textura, culoare sau tunsoare, aproape toata lumea isi doreste ca parul sa arate zilnic ca si cum ar fi ”suferit” interventia unui profesionist in frumusetea parului. Potrivit expertilor de la Joya Salon, salon de infrumusetare in sector 1, iata cateva reguli-cheie pentru ingrijirea parului care ar trebui aplicate pentru a avea parte de un par sanatos, stralucitor si fericit!

Daca este necesar, schimbati modul in care va spalati parul! Spalarea excesiva poate fi daunatoare pentru par, mai ales daca este vopsit, a trecut prin diverse tratamente sau este in mod natural foarte uscat si poros. Cand parul este spalat in fiecare zi, uleiurile naturale si proteinele, adica cele care mentin parul si scalpul sanatos, sunt indepartate. Pe langa asta, este recomandat sa folositi un sampon in functie de tipul de par.

Intotdeauna utilizati o protectie de par! Parul poate fi deteriorat atat de UV cat si de instrumentele fierbinti ca placa de indreptat, ondulatorul sau uscatorul de par. Daca folositi astfel de produse, incercati sa folositi si o protectie eficienta pe care sa o aplicati pe lungimea firului de par.

Asezati parul in aceeasi categorie cu pielea, deci ceea ce puneti pe el, il va afecta. Investitia in produse si instrumente de buna calitate va pastra parul sanatos si puternic. Periile bune merita investitia, insa vor proteja parul de rupere. La fel si produsele de ingrijire.

Un balsam bun este, de asemenea, crucial atunci cand vine vorba de orice tip de par. Hidratarea profunda presupune utilizarea unui balsam care va adauga parului umiditate si rezistenta. Asadar, alegeti balsamul potrivit si aplicati-l pe par conform indicatiilor de pe ambalaj sau a celor primite de la hair stilistul care se ocupa de dumneavoastra!

Vopsit Ombre | salon de infrumusetare in sector 1 | joyasalon.ro

salon de infrumusetare in sector 1

Imbunatatiti in permanenta tehnica de pieptanare! Nimeni nu-si doreste un par incalcit, chiar daca acum se mai poarta acest stil. Pentru a da dovada de un par ingrijit, ar fi nevoie sa va pieptanati parul de cel putin doua ori pe zi cate un minut: o data dimineata si o data inainte de culcare. Pieptanatul de la radacina poate provoca daune, asa ca incepeti cu varfurile si continuati pana ajungeti la radacina.

Pentru sfaturi practice, dar si pentru orice alta interventie asupra parului, precum vopsit Ombre, tratamente, tuns sau coafat, accesati joyasalon.ro si faceti o programare atunci cand aveti nevoie!