Destinatii pentru luna de miere

Frumoasele insule din Maldive pot fi alegerea perfecta pentru luna de miere. Se claseaza in topul celor mai bune destinatii romantice din lume.

luna de miere
  1. Singapore

Mancaruri senzationale, o cultura de exceptie, o viata de noapte entuziasmanta si multe festivaluri sunt cateva dintre atractiile pe care acest oras colorat le ofera turistilor. Asadar, pentru toate cuplurile nebune, care nu sunt deloc genul linistit, Singapore este destinatia perfecta pentru luna de miere.

  1. Maldive

Frumoasele insule din Maldive pot fi alegerea perfecta pentru luna de miere. Se claseaza in topul celor mai bune destinatii romantice din lume. Turistii vor avea parte de propria vila pe apa albastra si limpede, cu o punte lunga spre apa. Pentru adevaratii romantici, le sunt recomandate urmatoarele vizite: plaja insulei Veligandu si insula Alimatha.

  1. Insula Nordului

Insula Nordului din Seychelles este si ea una dintre cele mai bune destinatii pentru luna de miere, o adevarata escapada romantica, populara in randul multor celebritati. Cu o verdeata luxurianta, nuci de cocos si plaje exotice, Seychelles sunt numite si „insulele iubirii”. Cea mai buna perioada a anului pentru a fi vizitata este din luna aprilie pana in iunie.

  1. Mauritius

Mauritius este cel mai romantic loc din lume pentru luna de miere. Aceasta natiune insulara de vis din Oceanul Indian imperecheaza plaje cu nisip alb, pasari rare si munti vulcanici cu un amestec cald de culturi franceze si indiene.

  1. Paris

Orasul luminii nu are nevoie de introducere. Este cel mai romantic si cel mai bun loc pentru luna de miere. Cuplul de indragostiti isi poate petrece zilele savurand un vin fabulos la o cafenea, plimbandu-se de mana in jurul Turnului Eiffel sau colindand pe strazile pietruite ale orasului. 

  1. Koh Lanta-Thailanda

Situata in provincia Krabi din Thailanda, aceasta insula superba si neaglomerata ofera o serie de plaje fantastice pentru cuplurile hidrofile! Koh Lanta este printre cele mai romantice locuri din intreaga lume. Pentru adevarate experiente romantice, indragostitii pot vizita pesterile Khao Mai Kaew, orasul vechi Lanta, plaja Kor Kwang si plaja Klong Dao.

  1. Insula Lombok-Indonezia

Insula Lombok, spre deosebire de vecina sa mult mai cunoscuta, Bali, este mai putin populata, ceea ce o face un loc perfect pentru cuplurile care vor sa petreaca zile de neuitat. Golfurile sale uluitoare si terenurile stancoase o fac un paradis perfect pentru luna de miere.