Importanta cartilor de dezvoltare personala

Pe PrintreCarti.ro, clientii pot intra in posesia volumului Atitudinea este totul

In ultimii ani, se pune tot mai mult accentul pe dezvoltarea personala, scopul final fiind acela de a imbunatati calitatea vietii. Exista o serie de autori care militeaza pentru o gandire pozitiva si pentru un stil de viata echilibrat astfel incat schimbarile la nivelul vietii personale sa aiba un impact major.

Cei care sunt in cautarea unor astfel de lecturi, trebuie sa stie ca site-ul PrintreCarti.ro, un anticariat din Bucuresti are o sectiune dedicata acestui gen ce cuprinde scriituri utile in drumul dezvoltarii.

Carti de dezvoltare personala de impact in randul cititorilor

Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus de John Gray este un bestseller international ce ofera sfaturi utile pentru imbunatatirea comunicarii intr-un cuplu. Barbatii si femeile sunt total diferiti motiv pentru care, de multe ori, apar neintelegeri cauzate de o comunicare defectuoasa.

Autorul vine in sprijinul cititorilor prin exemple concrete astfel incat diferenta dintre cele doua sexe este absolut frapanta. Atunci cand partenerii reusesc sa admita faptul ca jumatatile lor gandesc si simt diferit, frecventa certurile este mult mai scazuta.

Jeff Keller este unul dintre cei de mai succes autori, cartile sale motivationale reusind sa schimbe destine. Pe PrintreCarti.ro, clientii pot intra in posesia volumului Atitudinea este totul. Conform autorului, gandirea pozitiva este cheia pentru atingerea tuturor obiectivelor setate. El ofera 12 lectii despre atitudine si succes celor care isi doresc cu adevarat sa se bucure in viata doar de reusite.

Anticariat din Bucuresti | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat din Bucuresti

Alte carti de citit din categorie “Dezvoltare Persoana” sunt cele scrise de Zig Ziglar. Autorul de origine americana s-a bucurat de un succes nebun, multe dintre cartile sale fiind in continuare publicate.

Acesta a reusit sa atinga de-a lungul timpului diverse subiecte: de la relatiile de cuplu si pana la modalitatea de crestere a copiilor sau atitudinea vis a vis de incercarile vietii. Intr-o nota unoristica, Ziglar ii incurajeaza pe cititori sa isi urmeze visele.

Toate aceste carti, precum si multe altele se gasesc la preturi fara egal. In plus, acestea se afla intr-o stare perfecta, fara sa prezinte urme majore de uzura. Echipa de achizitii analizeaza cu atentie fiecare volum inainte de a-l pune la vanzare astfel ca viitorii clienti sa fie pe deplin multumiti.