Utilitatea unui software pentru cafenea

CaseDeMarcat.eu vine in intampinarea antreprenorilor cu solutii utile pentru gestionarea eficienta a afacerilor din zona Horeca

CaseDeMarcat.eu

Deschiderea unui mic business poate da mari batai de cap proprietarilor. De la inchirierea locatiei si pana la alegerea furnizorilor si instalarea unui software pentru cafenea, toate aceste decizii trebuie luate cu mare atentie.

Avantajele instalarii unui program pentru vanzari

Cei care sunt la inceput de drum, trebuie sa ia in calcul toate variantele existente pe piata astfel incat sa isi simplifice munca. Spre exemplu, CaseDeMarcat.eu vine in intampinarea antreprenorilor cu solutii utile pentru gestionarea eficienta a afacerilor din zona Horeca.

Programul pentru vanzari si gestiune restaurant – SALT ajuta la inregistrarea comenzilelor transmiterea lor in mod automat la bucatarie sau bar. Mai mult decat atat, managerul / proprietarul poate sa:

  • urmareasca stadiul prepararii comenzilor pentru a asigura clientilor o servire prompta;
  • transforme comenzile clientilor in note de plata, editate dupa indicatiile clientilor direct de la masa;
  • obtina bonuri fiscale de la o plaja larga de case de marcat sau imprimante fiscale, care sunt compatibile cu programul;
  • inregistrezeze incasarile sub toate formele posibile: numerar, card bancar, bonuri de masa sau cadou;
  • inregistreze rezervarile anuntate de clienti pentru a optimiza locurile disponibile astfel incat sa poata oferi oaspetilor siguranta desfasurarii evenimentului planificat;
  • stabileasca in program configuratia locatiei pe separeuri si mese, pentru alocarea eficienta a personalului si urmarirea derularii activitatii de servire;
  • urmareasca mult mai rapid si eficient gradului de ocupare din locatie.

Trebuie mentionat faptul ca un astfel de software se poate configura usor, are o interfata intuitiva si extrem de prietenoasa. Clientii pot opta fie pentru un abonament de tip lunar, fie pentru achizitionarea licentei. In plus, se pot bucura chiar si de instruirea personalului prin simulari ale modelului de lucru.

Software pentru cafenea | CaseDeMarcat.eu

oftware pentru cafenea

Programul de gestiune poate fi legat de un program de contabilitate si astfel munca se realizeaza mult mai repede. In plus, managerul sau administratorul are un control mult mai bun al intregii afaceri datorita faptului ca poate compara in timp real stocul.

Pentru gestionarea eficienta a micului business, antreprenorii ar trebui sa ia in calcul instalarea unui astfel de software. Beneficiile oferite sunt nenumarate, iar pretul unui abonament lunar este mai mult decat accesibil.