Efectele unei lampi UV bactericide si aplicatiile ei casnice

Chiar daca Med Tehnica este un astfel de distribuitor care se adreseaza, in general, clinicilor medicale, acesta are in portofoliul sau si echipamente medicale uzuale, accesibile tuturor persoanelor care au nevoie de astfel de produse.

nebulizatoare

Radiatiile ultraviolete – in special razele UV-A si UV-B – pot avea un efect negativ foarte puternic asupra organismului uman, mai ales daca acesta este expus pentru un timp indelungat sau la o cantitate mare de astfel de raze. Prin urmare, la fel este si in cazul lampilor UV bactericide, care au rolul de a elimina bacteriile, acarienii si virusii dintr-o incapere, insa acest efect benefic al lumnii ultraviolete UV-C este cunoscut inca din cele mai vechi timpuri.

Efectele lampii UV bactericida

Daca razele UV-A si UV-B sunt nocive pentru organismul uman, dar care totodata sunt responsabile cu bronzul obtinut vara, radiatiile UV-C au un efect chiar benefic asupra organismului. De aceea oamenii de stiinta au studiat efectele acesteia in medii controlate si au observat efectul acesteia in dezinfectarea si curatarea apei, aerului si suprafetelor.

In prezent, aceste radiatii sunt produse de lampi biocide speciale, pe care oamenii le utilizeaza pentru sterilizarea oricarui mediu sau spatiu, mai ales in ultimul an, cand omenirea s-a confruntat cu o pandemie. Aceste echipamente de sterilizare si dezinfectie sunt cel mai usor de gasit in portofoliile distribuitorilor de echipamente medicale.

Chiar daca Med Tehnica este un astfel de distribuitor care se adreseaza, in general, clinicilor medicale, acesta are in portofoliul sau si echipamente medicale uzuale, accesibile tuturor persoanelor care au nevoie de astfel de produse.

Lampa uv bactericida | nebulizatoare | Med-Tehnica.ro

Lampa uv bactericida

Lampa uv bactericida – aplicatii casnice

Tinand cont de conditiile actuale in ceea ce priveste sanatatea, tot mai multi oameni au investit in produse si echipamente care au rolul de a dezinfecta si steriliza spatii sau suprafete. Astfel ca astazi acestea sunt prezente in casa celor mai multe familii, la fel cum este si cazul nebulizatoarelor, de exemplu.

In plus, aceste lampi sunt foarte utile persoanelor care sufera de diferite alergii sau alte probleme de sanatate, care au nevoie de medii foarte strict controlate din punct de vedere bacteriologic. Cele mai utile aplicatii ale acestor lampi bactericide sunt:

  • Sterilizarea a diferitelor tipuri de textile folosite atat acasa, cat si la birou;

  • Sterilizarea obiectelor din bucatarie sau obiectele sanitare din baie;

  • Sterilizarea incaltamintei, a jucariilor, camerei sau obiectelor copiilor.

De pe site-ul Med-Tehnica.ro se pot achizitiona astfel de produse.