Torturi personalizate, unul dintre cele mai interesante aspecte ale unei petreceri

comanda de tort online

La momentul actual, petrecerile au devenit din ce in ce mai ample si mai bine realizate, mai ales cand este vorba de un moment important din viata, cum ar fi majoratul. In situatia de fata, sarbatorii au pretentia ca respectiva festivitate sa fie una de neuitat pentru toti invitatii, fapt care-i determina sa ia tot felul de masuri care mai de care mai interesante.

O inovatie a vremurilor moderne este data de asa-numitele torturi personalizate, aceste produse avand capacitatea sa aduca un dram de originalitate si frumusete pentru fiecare petrecere in parte. Prin intermediul lor, momentul taierii tortului nu va fi nicicand mai frumos.

Ce se intelege prin torturi personalizate si cum se pot obtine

Un astfel de tort va garanta amintiri de neuitat pentru toti participantii la eveniment. O gama extrem de variata de produse poate sa fie intalnita la eTorturi.ro, firma avand numeroasa experienta in lucrul bine facut. Atunci cand vine vorba de personalizare, exista doua alternative spre care se poate opta. In primul rand, poate fi vorba de o fotografie cu persoana sarbatorita, aceasta alegere fiind extrem de populara. Cea de-a doua varianta consta in alegerea unei tematici care se stie ca este pe placul persoanei sarbatorite. Aici poate fi vorba de un film, un serial, un joc video, un hobby etc.

Atunci cand clientul s-a decis si doreste sa obtina un astfel de tort, exista cativa pasi simpli ce trebuie parcursi pentru a se ajunge la rezultatul final mult dorit:

  1. Trimiterea unei fotografii ce respecta criteriile de marime impuse de fiecare firma in parte; in cazul unui tort tematic, se alege subiectul reprezentativ. Tot aici se poate specifica daca se doreste scrisa pe tort o anumita urare;

  2. Se alege aroma pe care tortul o va avea;

  3. Se stabilesc detaliile comenzii: cantitatea dorita, culoarea exterioara, forma si de unde poate fi ridicat cand va fi gata;

  4. Prezentarea unor date de contact.

Torturi personalizate | comanda de tort online | eTorturi.ro

Torturi personalizate

Astfel de torturi se pot dovedi extrem de apreciate si in situatiile in care se doreste o petrecere surpriza pentru persoana sarbatorita. Asadar, pentru cele mai bune rezultate, se recomanda sa se apeleze la o comanda de tort online, la o cofetarie care sa realizeze desertul.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie sa fie luate la cunostinta.