De ce sa optezi pentru un pat mezanin. Cateva motive

pat mezanin

Patul mezanin este un pat suspendat sau un pat la inaltime dispus pe o structura solida. Adesea instalat intr-un dormitor, patul mezanin este accesibil datorita unei scari. Acest tip de mobilier se invita in orice decor interior si permite oferirea unei note speciale unei incaperi. Exista modele diferite de paturi mezanin, in dimensiuni diferite si la inaltime diferita pentru a se adapta oricarei configuratii. Iti oferim cateva motive pentru a opta si tu pentru un pat mezanin.

Pentru optimizarea spatiului

Principalul motiv pentru care oamenii opteaza pentru un pat mezanin se afla in stransa legatura cu optimizarea spatiului. Privilegiind acest model de pat vei beneficia de mai multa libertate pentru a decora dormitorul. Este cea mai buna alegere pentru un apartament de mai mici dimensiuni. Daca vrei sa amenajezi camera copilului, opteaza pentru un pat mezanin cu birou integrat.

Pentru o incapere curata si originala

Patul mezanin se alege datorita stilului unic. Se declina in design-uri diferite si dimensiuni diferite pentru a raspunde tuturor nevoilor si asteptarilor. Acest tip de pat poseda o conceptie speciala ceea ce face din el o piesa de mobilier inovatoare pentru o amenajare interioara. Se integreaza fara probleme in orice stil. Exista in ziua de azi pe piata numeroase configuratii de pat mezanin: cu un loc sau doua locuri, cu scara integrata in structura sau cu trepte, pat simplu sau cu birou integrat, etc.

Pentru o instalare facila

Patul mezanin este usor de folosit dar si de instalat. La livrare, utilizatorul primeste diferite elemente a structurii in kit. Oricine poate instala cu usurinta un pat mezanin, chiar si un amator in ale bricolajului. Fabricantii livreaza patul mezanin cu instructiunile de instalare detaliate. Structura acestui pat este solida si securizata si poti sa dormi fara griji intr-un astfel de pat. Marginile sau gratiile patului mezanin trebuie sa fie de aproximativ 16-26 de centimetri minim pentru un somn in siguranta.

Cel mai bine ar fi ca patul mezanin sa fie sprijinit de un perete. Este o tehnica clasica de amenajare a interiorului care permite valorizarea la maxim a spatiului disponibil. Pentru amenajarea in tendinte a unui spatiu interior, acest tip de pat este practic si rapid de instalat.