Sfaturi pentru alegerea pantofilor de sport pentru barbati

perechi de adidasi

Pantofii de sport sunt un element de baza in garderoba barbatilor. Popularitatea lor este in continua crestere. Odata considerati doar echipament sportiv, pantofii de sport au capatat statutul de incaltaminte de zi cu zi.

De fapt, pantofii de sport pot fi purtati in fiecare zi, atat pentru plimbari prin oras, cat si pentru sport. Desigur, va exista o preferinta pentru un model sau altul, in functie de activitatea pentru care este nevoie de o pereche noua. Pentru alergare, un model tehnic ar fi mai potrivit, in timp ce un model mai “simplu” va fi mai elegant pentru plimbare.

Care sunt criteriile de alegere a unei noi perechi de adidasi?

Exista mai multe criterii care intra in ecuatia de selectie. In general, se alege perechea care corespunde cel mai bine cerintelor.

  • Confortul: cel mai important criteriu

Confortul este criteriul la care nu trebuie sa se faca niciun compromis. Acest lucru este valabil atat pentru sport, cat si pentru utilizarea zilnica. Noua pereche de adidasi trebuie sa fie cat mai confortabila.

Adidasii confortabili ar trebui sa fie usori si sa se potriveasca perfect piciorului, iar dimensiunea trebuie sa fie perfecta, adica pantofii de sport nu trebuie sa fie nici prea mici, nici prea mari, motiv pentru care trebuie sa se tina cont si de latimea picioarelor.

  • Alegerea materialelor

Atunci cand se cauta o noua pereche de pantofi de sport pentru barbati, ar trebui sa se acorde o atentie deosebita materialelor utilizate in constructia lor. Scopul este de a obtine un model realizat din materiale robuste, care ofera durabilitate incaltamintei. Cei mai pretentiosi pot opta chiar pentru adidasi din materiale reciclate.

  • Stil

Stilul adidasilor pentru barbati va depinde foarte mult de activitatea pentru care sunt cumparati.

Pentru o activitate sportiva, ar trebui sa alegeti un model de performanta, dar potrivit si pentru a merge la birou, de exemplu. Daca este nevoie de adidasi noi pentru a merge la serviciu, va trebui sa se aleaga modele cu culori sobre (alb sau negru).

Alegerea pantofilor de sport pentru barbati incorporeaza multe considerente. Inainte de a fi cumparati, trebui sa se ia in considerare ocazia, tinuta si tipul de activitate pentru care vor fi folositi adidasii. Cu atat de multe stiluri si culori diferite din care se poate alege, va fi usor de gasit o pereche de adidasi care sa se potriveasca nevoilor fiecaruia.