Metode de indepartare a parului de pe tapiteria masinii

Doar accesati curatampeloc.ro si aflati mai multe detalii despre cum puteti beneficia de curatat tapiterie auto fara sa investiti timp in acest sens!

Indiferent daca animalul de companie urca in masina ocazional sau va insoteste in fiecare zi, parul pe care il lasa poate fi o problema. Pielea animalelor este acoperita de par si, la fel ca la oameni, cade si ramane in zona in care au stat. Acest lucru poate fi inestetica, insa interzicerea accesului in masina nu este o optiune. Cel mai simplu ar fi de eliminat parul de pe bancheta. Iata cateva trucuri!

Este de la sine inteles ca incepeti curatenia cu procesul de indepartare a parului prin aspirare. Desi mare parte din par va fi eliminat, o parte va ramane pe bancheta si pe jos. Sfatul cel mai des intalnit este acela de a investi intr-un aspirator manual, usor si convenabil. Un astfel de dispozitiv prietenos si usor va fi folosit mai des, iar aceasta rutina va fi un succes total in calea parului.

Un alt accesoriu comun pentru indepartarea parului de pe tapiteria masinii este manusa de cauciuc. Puteti folosi o manusa de uz casnic din cauciuc utilizata in mod obisnuit la curatenie, dar puteti folosi si o manusa din latex sau nitril daca aveti o alergie sau senisbilitate la latex. Daca nu aveti la indemana manusi, puteti folosi o carpa sau un prosop umed.

O perie este un alt instrument util pentru adunarea firelor de par de pe bancheta. Adesea, proprietarii de animale folosesc o astfel de perie ca etapa finala a procesului de curatenie pentru a se asigura ca au indepartat toate firele de par.

Curatare tapiterie auto in Bucuresti | curatampeloc.ro

curatare tapiterie auto in Bucuresti

Indiferent de metoda de curatare si de instrumentul folosit, timpul investit in acest proces este pretios. Tocmai din acest motiv, oricine doreste sa aiba parte de o tapiterie curata si de timp castigat, poate apela cu incredere la serviciile Curatam Pe Loc. Serviciile de curatare tapiterie auto in Bucuresti sunt foarte eficiente mai ales daca sunt executate periodic, iar echipa Curatam Pe Loc poate face acest lucru pentru dumneavoastra oriunde v-ati afla. Doar accesati Curatampeloc.ro si aflati mai multe detalii despre cum puteti beneficia de curatat tapiterie auto fara sa investiti timp in acest sens!