Cine poate vinde carti prin anunturile „cumpar carti la kg”?

Unul dintre anticariatele care si-a dezvoltat aceasta ramura a activitatii, de achizitii carti, este Anticariat-Carti.com. Acesta ofera numeroase beneficii celor care aleg sa ii vanda cartile.

anticariat cumpar carti

Unii oameni pot avea biblioteci incarcate cu carti din toate domeniile, in timp ce altii pot avea o biblioteca obisnuita, in care sa se regaseasca volume destinate relaxarii si petrecerii timpului liber. In momentul in care cartile pe care le detin nu se mai potrivesc nevoilor sau dorintelor oamenilor, acestia le pot vinde raspunzand anunturilor online de „cumpar carti la kg”.

Aceste anunturi sunt create si promovate de anticariate, pentru a ajunge mai usor la un numar cat mai mare de oameni si pentru a-si promova activitatea de achizitii carti, care este mai putin cunoscuta in randul oamenilor obisnuiti.

Cine si de ce poate raspunde anunturilor „cumpar carti la kg”?

Anunturile publicate de anticariate pe internet se adreseaza tuturor celor care au in biblioteca volume de care isi doresc sa scape, vanzarea acestora fiind cea mai potrivita metoda de a face acest lucru. Astfel ca indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice, oricine poate raspunde afirmativ la anunturile de tipul „anticariat cumpar carti”.

Prin urmare, oamenii obsnuiti pot apela la anticariat pentru a-si vinde o parte dintre cartile din biblioteca sau chiar pentru a-si lichida intreaga biblioteca.

De asemenea, dintre persoanele fizice care pot vinde cartile unui anticariat sunt atat editurile si tipografiile care doresc sa isi faca loc in depozite pentru viitoarele aparitii, cat si companii care detin in biblioteca volume din domeniul lor de activitate, folosite initial pentru instruirea angajatilor, dar care in prezent nu mai sunt utile.

Cumpar carti la kg | anticariat cumpar carti | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti la kg

De ce sa isi vanda cartile anticariatelor?

Unul dintre anticariatele care si-a dezvoltat aceasta ramura a activitatii, de achizitii carti, este Anticariat-Carti.com. Acesta ofera numeroase beneficii celor care aleg sa ii vanda cartile.

In primul rand evaluarea cartilor si ridicarea acestora sunt servicii gratuite, iar plata cartilor cumparate se face pe loc. In plus, acesta nu impune decat un singur criteriu pe care sa il respecte vanzatorii de carte, volumele vandute sa se afle intr-o stare buna.

Prin urmare, oricine isi poate vinde cartile uni anticariat, indiferent daca isi doresc numai sa scape de ele sau daca au nevoie de bani.