Cele mai interesante carti de citit pentru adolescenti

Volumele pot fi achizitionate direct pe site-ul PrintreCarti.ro, la un pret mult mai mic fata de librarii

cati de citit

Lumea fascinanta a cartilor trebuie descoperita de la cele mai fragede varste, parintii fiind cei care au datorita de a le insufla si de a le cultiva celor mici gustul pentru literatura. Alegerea cartilor adecvate fiecarei varste este extrem de importanta pentru obtinerea rezultatului scontat. Exista unele titluri de carti de citit speciale pentru adolescent, povestile descrise in paginile acestora reusind sa le capteze atentia.

Topul cartilor de citit pentru adolescenti

Personaje amuzante, situatii nemaintalnite, creature magice…toate acestea asteapta sa fie descoperite de tinerii dornici de aventura. Taramurile fascinante ii vor face sa inteleaga mult mai bine lumea de jur, sa se cunoasca pe sine si sa invete din intamplarile personajelor.

  • Hotul de carti – Markus Zusak. Desi poate parea o carte destul de dura pentru cele mai fragede minti datorita realitatii Holocaustului, cititorii vor descoperi un personaj increzator ce nu isi pierde speranta. Leisel Meminger are doar de suferit din cauza razboiului, dar cu toate acestea reuseste sa viata soarele dincolo de nori;

  • Cei trei muschetari – Alexandre Dumas. Fara doar si poate, acest roman este o capodopera a genului bucurandu-se de-a randul anilor de un real succes. Aventurile celor trei muschetari, Athos, Porthos si Aramis sunt traite cu sufletul la gura de cititorii curiosi. Volumele pot fi achizitionate direct pe site-ul PrintreCarti.ro, la un pret mult mai mic fata de librarii;

Carti de citit | Carti la reducere | PrintreCarti.ro

carti la reducere.

  • Aventurile lui Huckleberry Finn – Mark Twain. Aventurile traite de Huck Finn pe malul fluviului Mississippi nu sunt doar haioase, ci si pline de curaj si de invataminte pentru cei care decid sa porneasca in tot felul de aventuri cu celebrul personaj.

  • Harry Potter – J.K. Rowling. Lumea plina de magie a lui Harry Potter a reusit sa cucereasca intreaga lume, seria devenind cea mai bine vanduta din intreaga lume. Cititorii pornesc alaturi de micul Harry in aventura vietii lui odata cu inscrierea la sscoala de magie Hogwarts.

Toate aceste carti sunt disponibile pe site-ul PrintreCarti.ro alaturi de alte carti la reducere. Preturile sunt mai mult decat avantajoase, iar clientii au parte si de transport gratuit la comenzile de minim 129 lei.