Achizitia unei masini noi vs. second hand

Daca sunteti in cautare de ITP pentru masini sau ITP pentru camioane in sector 6, nu ezitati sa faceti o programare la Alfa Motors. Accesati www.alfaitp.ro si veti avea parte de o programare rapida la un ITP ieftin in Bucuresti, fara timpi de asteptare, iar daca masina este in regula, fara probleme in prelungirea perioadei de drept de circulatie pe drumurile publice.

Achizitia unei masini

Achizitia unei masini noi vs. second hand

Odata ce ati decis ca este timpul sa inlocuiti masina actuala, urmatoare intrebare care vine in mod inevitabil este: „ar trebui sa cumpar una noua sau second hand?” Nu exista un raspuns gresit sau corect in acest caz, deoarece aceasta decizie depinde de mai multi factori pe care fiecare persoana trebuie sa-l ia in considerare.

Cand urmeaza sa luati decizia nou vs. utilizat, exista cateva intrebari pe care trebuie sa vi le puneti si sa lasati raspunsurile sa va ghideze spre decizia potrivita!

Plata masinii va fi cash sau prin credit? In cazul in care nu aveti toti banii pentru plata integrala, va trebui sa luati un credit. In acest caz, masina achizitionata trebuie sa fie noua. De celalata parte, dealerii autoturismelor uzate, aproape intotdeauna, solicita plata integrala a bunului pentru a incheia tranzactia.

Valoarea masinii scade in timp? Evident, ca in cazul oricarui alt produs, o masina isi pierde valoarea in timp. Pretul unei masini noi scadea atunci cand proprietarul doreste sa o vanda ulterior. Pur si simplu, acesti bani nu se mai intorc niciodata in contul proprietarului. De cealalta parte, desi valoarea masinilor second hand scade si ea, diferenta nu este chiar atat de mare!

Costurile de intretinere si reparatie ale unei masini folosite sunt mai mari decat in cazul unei masini noi? O masina noua este de vis atunci cand vine vorba de intretinere. Unele reparatii sunt acoperite de garantie o anumita perioada de timp. Cumpararea unei masini utilizate inseamna atat achizitia problemelor masinii cauzate de proprietarul anterior, dar si plata pentru remedierea acestora.

ITP pentru camioane in sector 6 | ITP ieftin in Bucuresti | alfaitp.ro

ITP pentru camioane in sector 6

Luati in calcul si faptul ca o masina noua nu trebuie dusa la ITP imediat dupa cumparare, pe cand daca achizitionati o masina second hand care nici nu a fost inscrisa in tara, RAR-ul si ITP-ul sunt primele locuri in care trebuie sa ajungeti. Daca sunteti in cautare de ITP pentru masini sau ITP pentru camioane in sector 6, nu ezitati sa faceti o programare la Alfa Motors. Accesati Alfaitp.ro si veti avea parte de o programare rapida la un ITP ieftin in Bucuresti, fara timpi de asteptare, iar daca masina este in regula, fara probleme in prelungirea perioadei de drept de circulatie pe drumurile publice.