Stiai ca poti gasi reducere la carti intr-un anticariat? Iata unde!

Pe site-ul anticariatului online PrintreCarti.ro, exista si categorii permanente cu volume care au preturi mai mult simbolice, carti sub 10, 8 sau chiar sub 5 lei.

anticariat Printre Carti

Cartile din anticariat sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai ieftine carti de pe piata, aspect influentat si de faptul ca sunt carti second-hand. Cu toate acestea, unele anticariate organizeaza si campanii de reducere la carti de anticariat, astfel incat pretul acestora devine si mai mic.

Unul dintre anticariatele care au adoptat aceasta politica este si anticariatul Printre Carti, care pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte mare si variata de carti, din aproape toate domeniile.

Cat de mari pot fi reducerile la cartile de anticariat?

Pretul este unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg sa cumpere carti de anticariat. Acesta este adesea considerabil mai mic decat in cazul volumelor noi. Cu toate acestea, pentru a atrage si fideliza clientii, dar si pentru a incuraja cititul, anticariatul Printre Carti organizeaza adesea diferite campanii prin care pretul cartilor este redus.

Reducerile variaza fie in functie de numarul cartilor cumparate, fie in functie de campania organizata. Uneori se aplica anumitor volume selectate, in timp se alteori reducerile sunt valabile pentru toate cartile din stocul anticariatului.

In plus, pe site-ul anticariatului online PrintreCarti.ro, exista si categorii permanente cu volume care au preturi mai mult simbolice, carti sub 10, 8 sau chiar sub 5 lei. Astfel ca oricine doreste sa citeasca va gasi o carte potrivita.

Ce fel de carti pot fi gasite intr-un anticariat?

In primul rand, trebuie mentionat ca anticariatele pot fi gasite, in prezent, in mediul online, ceea ce faciliteaza mult accesul persoanelor la carti de citi ieftine, iar comandarea acestora se poate face simplu si rapid, volumele alese fiind livrate pana la adresa cumparatorului.

Reducere la carti de anticariat | anticariat Printre Carti | PrintreCarti.ro

Reducere la carti de anticariat

Totodata, in anticariate pot fi gasite carti de orice fel, din toate domeniile, atat vechi, dar si noi, care au fost lansate recent. Tocmai de aceea, aici este locul in care exista cele mai multe sanse de a fi gasita o carte rara sau una cautata intens si dificil de gasit.

Toate cartile vandute in anticariate se afla intr-o stare buna, fara urme grave de uzura sau deteriorate, astfel incat sa permita lecturarea fara niciun impediment.