Avantajele unui implant dentar inserat la clinica Elveto-Dent?

Pentru mai multe detalii despre aceasta interventie, cei interesati pot accesa site-ul clinicii Elveto-Dent.ro

implant dentar

Foarte multi aleg sa isi faca un implant dentar in Bucuresti, datorita serviciilor oferite clinicile dentare. Una dintre cele mai performante este si Elveto-Dent. In cadrul acesteia sa afla cei mai buni medici stomatologi, care au o experienta vasta in domeniul implanturilor dentare si folosesc o aparatura de ultima generatie.

Majoritatea oamenilor sunt ingrijorati de durerea din timpul procedurii, insa in ziua de azi, tehnologia a avansat foarte mult, asa ca durerea nu va fi resimtita deloc. Pentru mai multe detalii despre aceasta interventie, cei interesati pot accesa site-ul clinicii Elveto-Dent.ro. Aici vor gasi toate detaliile referitoare la serviciile oferite.

Implant dentar in Bucuresti: avantaje

Implanturile arata, se simt si functioneaza ca un dinte natural. Astazi sunt cea mai buna optiune pentru a rezolva pierderea unuia sau mai multor dinti, desi exista si alta optiune, cum ar fi protezele dentare.

Lasarea spatiilor goale in gura poate duce la si la probleme de sanatate suplimentare, cum ar fi pierderea si deteriorarea unora dintre oasele maxilarului. Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand nu sunt utilizate pentru a sustine un dinte natural, maxilarul se deterioreaza, isi pierde rezistenta si fermitatea.

Implanturile dentare sunt singura optiune de restaurare dentara care pastreaza si stimuleaza oasele naturale, ajutand chiar la stimularea cresterii osoase si la prevenirea pierderii osoase.

Clinica dentara Elveto-Dent | Implant dentar in Bucuresti | Elveto-Dent.ro

clinica dentara Elveto-Dent

Protezele dentare amovibile pot prezenta dificultati in pronuntarea cuvintelor de zi cu zi, in timp ce implanturile dentare inserate la clinica dentara Elveto-Dent functioneaza ca dintii naturali. Avantajele implanturilor dentare fata de protezele amovibile sunt numeroase.

Incepand cu faptul ca sunt fixe si mai naturale decat alte tratamente. In acest fel, se garanteaza ca pacientul isi recupereaza atat functionalitatea, cat si estetica gurii.

Ce pacient poate opta pentru implant dentar?

Daca un pacient este potrivit pentru implanturi dentare este un proces pe care doar un dentist profesionist il poate decide, numai dupa o evaluare personala. Cu o stare initiala buna a osului, in general, orice pacient cu varsta peste 18 ani poate fi supus acestui tratament.