Cum se poarta fusta lunga de blugi in aceasta primavara?

fusta de blugi

Aceasta piesa vestimentara emblematica este o modalitate directa de a se scufunda direct in anii ’90, cand lumea purta peste tot fusta de blugi preferata mai ceva ca o uniforma. In anul 2023, fusta de blugi este din nou la moda si exista mai multe modalitati in care aceasta se poate purta.

Cum se poarta fusta lunga de blugi in aceasta primavara?

O fusta de blugi si o geaca sau un sacou oversize.

In primavara anului 2023, fustele lungi de blugi sunt la moda. Cel mai desirat model de fusta de blugi se poate purta astfel cu o geaca sau cu un sacou oversize. Se poate completa totul cu un top mai simplu si cu pantofi tip escarpen colorati.

O fusta de blugi cu un blazer oversize.

Fusta lunga de blugi arata cel mai bine alaturi de un blazer oversize. Este chiar o modalitate infailibila de a trece de la o moda de scoala la una de adult. Se poate miza astfel pe o tinuta mai casual, alaturi de o fusta lunga si cizme de combat. Sau se poate crea un look mai elegant, alaturi de o pereche de pantofi tip escarpen si o geanta tip baguette.

Fusta lunga de blugi arata cel mai bine alaturi de piese vestimentare in nuante neutre.

Fusta de blugi arata cel mai bine atunci cand nu vrei sa arati ca un adolescent, alaturi de nuante mai neutre. Nuantele de crem, de bej si de gri sunt cele mai bune alegeri. Se poate alege deci un top cu gulerul rotund si o pereche de pantofi cu toc mai mic pentru a obtine instant o tinuta mai rafinata.

Un stil monocrom este o alta idee foarte buna.

Pentru a face senzatie fara eforturi se poate purta fusta lunga din denim, neagra alaturi de un top ngru si pantofi tot negri. Este o combinatie destul de sic, una care se poate purta in mai multe situatii, in ciuda simplitatii sale. Dar, alaturi de o geaca de piele se poate obtine si un look mai rock.