Ce fel de servicii sunt asigurate intr-o parcare pe termen lung?

Oamenii pot apela 24/7 numarul de telefon afisat pe site-ul Park4Fly.ro pentru a primi orice informatie de care au nevoie, legata de transfer sau parcare.

Cei care doresc sa isi lase masina intr-o parcare pe termen lung langa aeroport Otopeni atunci cand calatoresc cu avionul pot profita de serviciile suplimentare care le sunt oferite de Park4Fly. Pe langa parcarea propriu-zisa, Park4fly le ofera clientilor si alte avantaje. Unele dintre acestea sunt incluse in pretul parcarii, iar altele pot fi accesate contracost.

Parcare pe termen lung – paza si monitorizare non-stop

Masina este una dintre investitiile importante, care ar trebui pastrata in siguranta in orice imprejurare, mai ales atunci cand posesorul pleaca din tara sau din oras pentru o perioada. Serviciile de parcare langa aeroport de la Park4Fly sunt 100% sigure, masinile fiind pazite non-stop. In plus, parcarea este monitorizata video 24/7, iar la sistemul de supraveghere video au acces toti posesorii autovehiculelor, indiferent de locul in care se afla. Astfel, starea masinii poate fi verificata in permanenta, de oriunde. Aceste servicii nu presupun costuri sau taxe suplimentare, fiind incluse in pretul de inchiriere a locului de parcare.

Acces la informatii si transfer asigurat

Cei care isi lasa masina in parcare vor fi transferati la aeroport cu un microbuz, indiferent de ora. La intoarcere, oamenii vor fi asteptati pentru a fi condusi inapoi catre locul in care si-au lasat masina. Transferul se asigura non-stop si este inclus in pretul parcarii. In plus, oamenii pot apela 24/7 numarul de telefon afisat pe site-ul Park4Fly.ro pentru a primi orice informatie de care au nevoie, legata de transfer sau parcare.

Parcare pe termen lung langa aeroport Otopeni | parcare langa aeroport de la Park4Fly | Park4fly.ro

parcare pe termen lung langa aeroport Otopeni

Sunt disponibile si servicii suplimentare

Pe langa cele mentionate anterior, Park4fly ofera si alte avantaje clientilor. Contracost mai pot fi adaugate si alte servicii, precum spalarea autoturismului interior-exterior sau detailing interior. Aceste servicii au preturi mai mult decat rezonabile si sunt foarte utile, ajutandu-i pe posesorii autovehiculelor sa economiseasca timp. Cei care doresc sa isi gaseasca masina curata la intoarcere vor plati pentru serviciul de spalare doar 40 de lei in plus. Pentru detailing interior, costul este de 300 de lei.

Cei de la Park4fly nu au grija doar de masina clientilor, ci si de bagajele acestora. Pentru a nu mai pierde timp si bani in aeroport, cei care isi parcheaza masina pot apela si la serviciul de infoliere a bagajelor, care costa doar 20 de lei.