4 detalii tehnice pe care sa le iei in considerare cand achizitionezi imprimante second hand

Alegerea celor mai bune imprimante second hand presupune insa o atentie deosebita, intrucat exista cateva aspecte tehnice care trebuie luate in considerare inainte de realizarea unei investitii.

Imprimantele sunt obiecte foarte utile si practice, care pot fi folosite inclusiv acasa. In acest fel, oamenii pot evita drumurile la centre specializate de copiere, unde, cel mai probabil, vor fi nevoiti sa stea la cozi destul de lungi. Alegerea celor mai bune imprimante second hand presupune insa o atentie deosebita, intrucat exista cateva aspecte tehnice care trebuie luate in considerare inainte de realizarea unei investitii.

Consumabile

Printre cele mai importante lucruri legate de imprimante se numara consumabilele. Acestea trebuie sa fie usor de gasit si de achizitionat si, mai mult, sa nu fie foarte scumpe. In ciuda faptului ca producatorii fac o reclama generoasa produselor pe care le vand, sustinand ca sunt capabile sa ajute la tiparirea a sute de pagini pana la epuizare, acest lucru, de cele mai multe ori, nu se intampla. Nimeni nu-si doreste sa fie nevoit sa caute foarte mult consumabilele necesare pentru imprimanta, asa ca modelele cele mai cunoscute sunt de preferat.

Inkjet ori laser?

Exista imprimante care functioneaza pe baza de inkjet, dar si modele care functioneaza pe baza de laser. Ambele categorii sunt performante si pot realiza atat tiparire alb/negru, cat si tiparire color. De asemenea, ambele categorii pot imprima pe orice tip de hartie – fie ca este vorba despre hartie obisnuita, fie ca este vorba despre carton sau hartie fotografica. Totusi, imprimantele cu inkjet sunt mai convenabile din punctul de vedere al pretului.

Functia de scanare

Exista imprimante care se pot conecta la servere second hand si care au inclusiv capacitatea de a scana. Aceasta functie este una practica, intrucat atunci cand anumite documente sunt necesare sub forma electronica, ele pot fi obtinute in doar cateva secunde, iar apoi trimise pe e-mail acolo unde sunt necesare.

Wireless sau cu fir

Nu in ultimul rand, alegerea unei imprimante bune presupune alegerea intre una wireless si una cu fir. Fara indoiala, cele wireless sunt mai practice, intrucat pot fi asezate in orice loc din casa, fara a fi nevoie de conectarea lor la calculator sau laptop. Pe de alta parte, modelele cu fir sunt la fel de eficiente cand vine vorba despre rezultatele pe care le ofera, iar pretul acestora este net mai scazut.

Imprimante second hand | servere second hand | Calculator-Ieftin.ro

imprimante second hand

Cei care tin cont de toate detaliile mentionate anterior au posibilitatea de a alege mai usor de pe site-ul Calculator-Ieftin.ro imprimanta de care au nevoie. Pe termen lung, nu este nevoie de un dispozitiv nou pentru obtinerea rezultatelor dorite, ci doar de un model eficient si rentabil din toate punctele de vedere.