3 modele de fuste care vor fi peste tot in sezonul cald

modele de fuste

Primavara se apropie cu pasi repezi! Adica si momentul in care se scot de la naftalina cele mai frumoase si mai trendy modele de fuste! Dar care vor fi oare cele mai frumoase modele ale acestui sezon?

3 modele de fuste care vor fi peste tot in sezonul cald

La fel ca si rochia inflorata, blazerul in nuante de pastel si bluza din dantela, fusta face parte din categoria pieselor vestimentare must have pentru cele mai frumoase tinute. Iar fashionistele inraite ce vor sa fie cele mai trendy in acest nou sezon, trebuie sa mizeze pe aceste trei modele.

Fusta mini. Trebuie sa mai repetam faptul ca moda este o eterna reintoarcere? In acest nou sezon, fashionistele par sa se inspire din moda anilor 1960. Nu e deci de mirare faptul ca fusta mini este in topul tendintelor. Cel mai frumos model al sezonului? Fusta mini de scolarita cu carouri din tweed sau cea cu imprimeu pied-de-poule. Cele scurte si drepte sunt cele mai in voga. Pentru o latura mai funky, modelele cu pliseuri vor fi si ele peste tot.

Fusta din denim. Tendinta denim se confirma. Nu trebuie insa se scoata la iveala modele cu imprimeuri decolorate, pietre, dantele sau alte detalii mai putin elegante, care faceau furori la inceputul anilor 2000. Fashionistele prefera fustele brute si dezordonate. Singurul detaliu original tolerat – si foarte apreciat – este crapatura.

Fusta satinata. Intre denim, fusta cu pliseuri gen scolarita, primaverii nu ii lipseste cu siguranta o doza de nebunie. Un lucru bun, deoarece un alt model va fi foarte in voga in acest sezon nou: este vorba despre fusta satinata cu un model de trapez, tip creion sau dreapta si fluida. Cel mai bine ar fi insa sa se prefere in nuante mai vii precum magenta, violin, portocaliu intens sau albastru viu. Culoarea este deci cea mai buna alegere!

Alte modele pe care se poate miza in aceasta primavara:

  • Fusta lunga. Foarte populara in anii 1990 sau 2000, fusta lunga revine si ea in forta. Cel mai bine ar fi sa se aleaga dreapta si cu talia inalta.

  • Fusta cargo. Este cea mai practica, dar in acest nou sezon nu trebuie sa se poarte mini, ci lunga.