Criterii utile pentru alegerea corecta a unei mese de operatii

med-tehnica.ro

O masa de operatie are un rol crucial in succesul procedurilor chirurgicale. Aceasta ofera o suprafata stabila si reglabila pe care pacientii pot fi pozitionati in mod optim pentru accesul si vizibilitatea chirurgului. Masa de operatie potrivita imbunatateste eficienta si siguranta procedurilor chirurgicale, permitand chirurgilor sa actioneze cu precizie si sa reduca riscul de complicatii. Prin urmare, investitia intr-o masa de operatie de inalta calitate este esentiala pentru orice unitate medicala.

Factori de luat in considerare la achizitionarea unei mese de operatie

Inainte de a face o achizitie, exista mai multi factori importanti care trebuie luati in considerare pentru a se alege cea mai potrivita masa de operatie. Din oferta Med-Tehnica.ro pot fi achizitionate mese de operatie de o calitate inalta, tinandu-se cont de criterii precum cele urmatoare.

O masa de operatie ar trebui sa fie construita pentru a rezista la rigorile utilizarii zilnice. Mesele fabricate din materiale durabile, cum ar fi otelul inoxidabil sau fibra de carbon, care ofera rezistenta si longevitate, sunt cele mai bune. In plus, stabilitatea este cruciala in timpul procedurilor chirurgicale pentru a evita orice miscare care ar putea compromite campul chirurgical.

Mesele de operatie ar trebui sa fie foarte reglabile pentru a se adapta la diverse proceduri chirurgicale si pozitii ale pacientilor. Este important sa se ia in considerare mesele cu caracteristici precum reglarea inaltimii, inclinarea spatarului, reglarea sectiunii picioarelor si inclinarea laterala. Aceste capacitati permit o pozitionare precisa, asigurand confortul pacientului si accesibilitatea chirurgului.

Capacitatea de greutate a mesei de operatie este un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont, pentru ca trebuie sa sustina in siguranta greutatea pacientilor. De asemenea, este important sa se ia in  considerare dimensiunea mesei.

In functie de nevoile chirurgicale specifice, se pot avea in vedere caracteristici si accesorii specializate. Acestea ar putea include mese radiotransparente pentru procedurile de imagistica, compatibilitate cu accesorii pentru dispozitive chirurgicale suplimentare sau ajutoare de pozitionare integrate pentru operatii specifice.

Masa de operatie | aparate ecograf | Med-Tehnica.ro

Masa de operatie

Nu in ultimul rand, intretinerea eficienta si curatarea usoara sunt esentiale pentru controlul infectiilor si longevitatea mesei de operatie. In acest sens se pot alege mese cu suprafete netede, tampoane detasabile si componente usor accesibile pentru o curatare si intretinere fara probleme.

Din oferta magazinului online mai sus mentionat, pot fi achizitionate inclusiv aparate ecograf si multe alte dispozitive frecvent utilizate intr-o unitate medicala.