Cei mai mari actori ai secolului 21

Spectatorii reusesc sa rezoneze cu actorii si sa traiasca alaturi de acestia pasiuni intense, drame ascunse sau povesti amuzante de viata

actori secol 21

Filmele reusesc sa aduca un strop de fericire, suspas si dragoste in viata oamenilor acestea fiind unele dintre motivele pentru care productiile cinematografice sunt atat de indragite la nivel mondial.

Spectatorii reusesc sa rezoneze cu actorii si sa traiasca alaturi de acestia pasiuni intense, drame ascunse sau povesti amuzante de viata. Unii dintre cei mai mari actori au reusit sa intruchipeze personaje diferite ajungand de fiecare data la inima publicului larg.

Talentul imens, abilitatea de a se camufla si transforma intr-un nou personaj de fiecare data sunt cateva dintre caracteristicile unui actor de succes.

Topul celor mai talentati actori ai secolului 21

  • Denzel Washington este un titan al ecranului, un mester subtil si sensibil, cu o serioasa pregatire pentru scena si o prezenta carismatica atat de necesara vedetelor de cinema.

El poate juca fara probleme Shakespeare sau August Wilson, poate intruchipa un ticalos sau un erou de actiune. Ceea ce il plaseaza in topul celor mai mari actori este latura sa umana care ii permite sa se adapteze fiecarui scenariu in parte.

  • Keanu Reeves – desi poate parea o alegere neobisnuita, trebuie mentionat ca toate filmele sale s-au bucurat de un real succes. Asadar, Reeves nu si-a dezamagit niciodata fanii cu apartiile sale pe marile ecrane. Este unul dintre cei mai credibili eroi de acțiune si, de asemenea, unul dintre cei mai inventivi actori. A rezistat de-a lungul timpului in aceasta lume fara sa-si pierda inocenta si candoarea.
  • Nicole Kidman – artista, printesa, scriitoare sau muza — Nicole Kidman le-a jucat pe toate. Cu peste 40 de filme in palmares, unele dintre ele cu adevarat memorabile, Kidman este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood.
  • Viola Davis a facut de-a lungul timpului roluri de exceptie castigand numeroase trofee importante. O sustinatoare infocata a femeilor de culoare si o vo ce puternica a culturii afro-americane, Viola a reusit sa inspira tinerele generatii prin onestitatea si transparenta sa.
  • Joaquin Phoenix are o capacitate nelimitata de surprinde publicul in cele mai bune moduri si de a-i inspira pe colegii sai sa mearga intr-o directie la care nu s-au gandit initial. El este extrem de inventiv si de talentat reusind sa duca la capat unele dintre cele mai complicate roluri.