Variante de intarire a osului maxilar pentru implant

Pentru aditie sau implant osos, va puteti adresa clinicii Dental Crown Health, loc in care puteti avea parte de cel mai bun tratament de implant dentar din Bucuresti. Pentru a vedea oferta la implanturi dentare, nu trebuie decat sa accesati dentalcrownhealth.ro!

implant dentar din Bucuresti

Daca nu aveti dintii prea sanatosi, probabil este un vis acela de a mesteca, vorbi sau zambi cu toata gura. Un stomatolog ar putea interveni pentru a remedia situatia. S-ar putea sa credeti ca acest lucru este aproape imposibil, insa tehnologiile si procedurile dentare actuale chiar fac minuni. Chiar daca maxilarul dumneavoastra a suferit deteriorari in timp, grefarea osoasa poate ajuta la intarirea maxilarului suficient de mult incat sa aveti parte de niste implanturi dentare sanatoase si durabile!

Grefarea osoasa este o procedura comuna care intareste osul maxilarului. Este nevoie de o sectiune de os din alta zona a corpului sau se poate utiliza un material sintetic special care sa imite componenta osoasa. Dupa cateva luni, grefa creeaza suficient os care sa ajute implanturile sa stea in siguranta.

Daca va intrebati de ce ati avea nevoie de grefare osoasa trebuie sa stiti ca dintii fac mai mult decat sa fie un sprijin bun in masticatie, vorbire sau zambet. Ei stimuleaza continuu osul maxilarului pentru a-l mentine puternic si sanatos. Avand dinti lipsa, osul se va distruge in timp pentru ca nu este stimulat suficient si astfel, devine subtire si fragil.

Osteodensificarea ca si grefarea osoasa este o procedura destul de comuna, insa este o modalitate noua si inovativa, cu rezultate uimitoare. In loc sa fie prelevata o cantitate de os din alta locatie, transplantul, osteodensificarea condenseaza osul existent pentru a face loc fiecarui implant. Acest proces creaza loc implantului impingand osul spre exterior, exact acolo unde urmeaza a fi plasat noul dinte. Nu numai ca aceasta procedura face loc implantului, dar face si ca zone inconjuratoare sa fie mai dense si puternice decat au fost inainte.

Implanturile dentare functioneaza eficient pentru a va inlocui dintii si continua procesul de stimulare a osului maxilarului, insa nu pot fi aplicate implanturi in lipsa unei cantitati suficiente de os care sa le sustina. Tocmai din acest motiv, grefarea osoasa este o procedura importanta pentru pacientii care nu au suficient os dar au nevoie de implanturi.

Oferta la implanturi dentare – cel mai bun pret | dentalcrownhealth.ro

oferta la implanturi dentare

Pentru aditie sau implant osos, va puteti adresa clinicii Dental Crown Health, loc in care puteti avea parte de cel mai bun tratament de implant dentar din Bucuresti. Pentru a vedea oferta la implanturi dentare, nu trebuie decat sa accesati Dentalcrownhealth.ro!