Tipuri de masini Volkswagen

Volkswagen, una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de vehicule si-a propus sa creeze modele potrivite oricarui tip de nevoie. Fie ca e vorba de un consum scazut, un portbagaj incapator, confort sau aspect atragator, cu siguranta exista o masina Volkswagen care sa satisfaca aceste cerinte.

masini Volkswagen

Tipuri de masini Volkswagen

In zilele noastre, nevoia de a ne deplasa rapid si sigur este din ce in ce mai mare. Oamenii aleg un autoturism propriu in defavoarea altor mijloace de transport, datorita unor beneficii pe care acestea le ofera: intimitate, viteza, libertate de miscare. In alegerea unei masini potrivite intervin numerosi factori legati strans de stilul de viata al cumparatorului. Volkswagen, una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de vehicule si-a propus sa creeze modele potrivite oricarui tip de nevoie. Fie ca e vorba de un consum scazut, un portbagaj incapator, confort sau aspect atragator, cu siguranta exista o masina Volkswagen care sa satisfaca aceste cerinte.

Volkswagen a produs de-a lungul timpului numeroase modele de masini, din dorinta de a putea acoperi cat mai multe dintre necesitatile clientilor. Gama pe care o ofera compania este variata:

  • Electrice: exista 2 modele electrice pe piata, e-up! si e-Golf. Ambele sunt masini mici, cu o autonomie de pana la 160 km si emisii zero.

  • Golf: cel mai bine vandut model Volkswagen reuseste sa imbine frumusetea cu eficienta. Farurile si barele de protectie il fac sa fie imposibil de confundat, iar motoarele TSI si TDI furnizeaza o putere mare la un consum redus.

  • Polo: considerat ”fratele mai mic al Golf-ului”, Polo pastreaza aceleasi calitati referitoare la dimensiunile reduse, putere si fiabilitate, cu un design diferit si modern.

  • Touran: singurul model Van al firmei, acesta este potrivit familiilor, fiind incapator si confortabil in interior, dar cu dimensiuni reduse la exterior. Geamurile mari si trapa ofera vizibilitate panoramica.

  • Touareg: cel mai cunoscut model SUV al companiei este un reper in ceea ce priveste activitatile off-road si dispune de tehnologii de ultima generatie pentru a traversa orice tip de teren.

  • Tiguan: un SUV compact, potrivit atat pentru drumurile off-road, cat si pentru viata de oras. Elegant si spatios, acesta dispune de numeroase sisteme de asistenta pentru a face condusul cat mai simplu si mai sigur.

  • Arteon: profilul aerodinamic, designul expresiv si interiorul confortabil si modern fac din acest model un coupe imposibil de trecut cu vederea.

  • Passat: o masina celebra Volkswagen, castigatoare a numeroase premii, impresioneaza atat la exterior, prin farurile marcante cu LED si linia dinamica a profilului, cat si la interior, prin spatiul generos pe care il ofera.