Rutina de dimineata a unor femei de succes

Avand o rutina bine stabilita, diminetile pot fi calme, eficiente, pline de satisfactii. Pentru a descoperi beneficiile unei rutine de dimineata, merita sa privim ce fac unele femei de succes in fiecare dimineata!

femei de succes

Rutina de dimineata a unor femei de succes

Diminetile noastre sunt pretioase. Ele sunt unul dintre putinele momente de liniste, inainte de a iesi din casa. Daca nu v-ati gandit la modul in care va petreceti primele ore din zi, ar putea fi util sa o faceti. O privire asupra rutinei femeilor de succes sugereaza ca crearea unui obicei poate ajuta chiar si la combaterea anxietatii.

Avand o rutina bine stabilita, diminetile pot fi calme, eficiente, pline de satisfactii. Pentru a descoperi beneficiile unei rutine de dimineata, merita sa privim ce fac unele femei de succes in fiecare dimineata!

Isabel Allende este o cunoscuta autoare, foarte indragita in intreaga lume si in Romania. Cea mai cunoscuta carte a sa este „Casa Spiritelor” dar mai are o multime de carti bune. Primul lucru pe care aceasta femeie il face in fiecare dimineata este cafeaua. Ea declara ca in fiecare dimineata scrie, corecteaza ce a scris cu o zi inainte sau isi verifica posta online in timp ce soarbe din cafea. Ii place sa simta mirosul de flori proaspete si tamaie deoarece acestea o inspira.

Victoria Beckham este un foarte cunoscut designer si sotia celebrului fotbalist David Beckham. Primul lucru pe care aceasta il face dimineata este sa petreaca timp cu ea insasi. Inainte sa se treazasca cei mici, aceasta face dus, isi reimprospateaza fata, verifiva e-mail-urile si ia un mic dejun sanatos cu ceai verde urmat de un espresso dublu.

Anna Wintour este editor sef al celebrei reviste Vogue si director artistic al companiei media Conde Nast. In fiecare dimineata la ora 5:45, Anna Wintour ajunge la clubul de tenis unde petrece o ora. Dupa aceea pleaca acasa pentru un refresh rapid, iar apoi se indreapta catre biroul sau unde zi de zi conduce diverse sedinte si intalniri.

Gwyneth Paltrow este actrita si fondator al celebului brand Goop. Primul lucru pe care-l face intr-o zi este sa bea apa calda cu lamaie. Dupa ce isi imbraca, hraneste si duce copiii la scoala, Gwyneth Paltrow petrece aproximativ o ora pentru a raspunde la e-mail-uri. Dupa aceasta etapa isi ia timp pentru a face cateva exercitii fizice.

Poate ar fi prea indraznet sa spunem ca rutina de dimineata a generat succesul marilor oameni ai lumii, insa merita sa spunem ca o rutina sanatoasa poate influenta energia unei zile, pofta de munca, dispozitia si starea de spirit. E mare lucru sa te trezesti si sa faci ce-ti place pentru a te simti bine intreaga zi!