Rihanna și Jocurile X Fashion

rihanna

În urmă cu un an, Rihanna și-a extins linia de modă Fenty x Puma, aflată numai la al doilea sezon, în Paris – cel mai probabil în căutarea unei validități a design-ului; poate din cauză că Puma este deținută de Kering, care își are sediul în orașul respectiv; ori poate din cauză că e Rihanna și poate face acest lucru.

Indiferent de motiv, a avut parte de o prezentare destul de bună, iar într-o seară de duminică, a repurtat acest succes și în New York. Mai precis, mulțumită a trei motocicliști profesioniști care au sărit peste câteva straturi de nisip înainte de a începe spectacolul. Acest gest a reprezentat o celebrare a hainelor pentru sporturi extreme!

În acest sens, putem spune că subtilitatea nu reprezintă punctul forte al artistei.

De-asemenea, costumele de scuba-diving, pataloni scurți de vară, pantaloni de bicicletă și echipament de sport combinat într-o atitudine de albastru sau turcoaz au făcut furori în acest sens.RihannaOare lecția analoagă din Paris a fost cu ceva diferită de cea din New York? Nici pe departe. Muntele vine la Rihanna, nu Rihanna la munte. Printre toate exemplele acelui fenomen contemporan cunoscut drep un designer celebru – iar numărul lor se află în creștere – ea a impus o regulă prin ea însăși.

Stilul Rihanna

Spre deosebire de Kanye, ea nu a egalat geniul siluetelor, ci a conferit hainelor ei forme. În comparație cu Victoria Beckham sau Mary-Kate și Ashley Olsen, Rihanna nu s-a plecat înaintea experților pentru a-și câștiga sau a le câștiga respectul, ci a impresionat prin originalitate și inedit. Modelele create de ea sunt largi și carioate, împrumutând din luminozitatea nuanțelor din anii ’70. Erau foarte multe linii și multă strălucire.

O jachetă lungă și galbenă asemenea răsăritului ori o bluză decupată la gât au făcut destul de multe impresii plăcute asupra auditorului.

De-asemenea, un anumit lucru face parte deja din context, iar acest lucru rezidă în faptul că tot ceea ce Rihanna creează a devenit și a ajuns în atenția lui Prabal Gurung, lucrul acesta fiind clar exprimat prin diversitatea mărimii hainelor sau a senzualității emanată pe podium. Aceste lucruri sunt foarte utile, deoarece rochiile croșetate și decupate la gât, fiind prinse cu o curea în jurul taliei, vor expune în mod senzual anumite părți ale corpului.

Hainele au venit în conformitate cu linia narativă, care s-a focalizat pe un cuplu a cărui stabilitate se năruie din cauză că ea încearcă să aibă și să-și creeze anumite aspirații, modificându-și viziunea. Per total, prezentarea a fost un succes, artista denotând un talent și un stil dificil de egalat.