Proteza dentara mobila – o solutie pentru pacienti de toate varstele

Proteza dentara mobila este usor de intretinut, iar daca pacientii urmeaza sfaturile unui dentist bun, cu siguranta se vor bucura de ea cat mai mult timp posibil.

Proteza dentara mobila

Atunci cand pacientii si-au pierdut din diferite motive mai multi dinti pe arcada, specialistii ce reprezinta cel mai cunoscut cabinet stomatologic din sector 2, Elveto Dent, cu sediul online la adresa Cabinetstomatologicsector2.ro recomanda proteza dentara mobila.

Accidentele grave, schimbarile ce afecteaza cavitatea bucala si igiena precara, precum si boala parodontala poate duce la pierderea mai multor dinti si la necesitatea optarii pentru o proteza dentara mobila. In cazul in care pacientii nu au suficiente resurse financiare pentru a inlocui dintii pierduti cu implanturi dentare, in cazul in care ceilalti dinti nu sunt suficient de stabili pentru a sustine o lucrare dentara complexa fixa, proteza mobila reprezinta cea mai buna varianta.

Totul despre proteza dentara mobila – solutia oferita de reprezentantii celui mai cunoscut cabinet stomatologic din sector 2

Proteza dentara partiala sau totala mobila este necesara pacientilor de toate varstele carora le lipsesc mai multi dinti sau chiar toti dintii. Durata realizarii unei proteze este de cateva saptamani, pana la cateva luni. Purtarea protezei dentare nu este o rusine, ci dimpotriva va oferi pacientilor increderea si stima de sine de care au nevoie.

Proteza dentara mobila este usor de intretinut, iar daca pacientii urmeaza sfaturile unui dentist bun, cu siguranta se vor bucura de ea cat mai mult timp posibil. Perioada de obisnuire cu proteza dentara mobila este de cateva saptamani, timp in care pacientul trebuie sa invete din nou sa vorbeasca, sa manance si sa rada. Mestecatul trebuie sa fie normal, fixand uniform proteze, iar dupa ce in perioada de inceput pacientii vor simti un oarecare disconfort, ulterior va deveni o normalitate.

Dentist bun | cabinet stomatologic din sector 2 | CabinetStomatologicSector2.ro

dentist bun

Protezele dentare mobile pot fi scheletate, recomandate pacientilor care au multi dinti lipsa, dar si suficienti dinti naturali, cu sisteme telescopice, care se recomanda pacientilor care au ramas cu putini dinti folositi ca stalpi de ancorare, proteze flexibile, din silicon, ce permit o reconfigurare in cazul in care este necesara reglarea protezei si gingiilor, dar si proteze kemmeny in cazul in care lipsesc cel mult 3 dinti.

Dupa fiecare masa, protezele dentare mobile, fie ele totale sau partiale trebuie atent igienizate, iar pe perioada noptii trebuie sa stea intr-un vas cu apa si eventual cu solutie sau cu pastile de la farmacie. Daca situatia o cere, pot fi folosite si cremele fixatoare de la farmacie pentru ca pacientul sa nu aiba experiente neplacute la stranut sau tuse si sa isi piarda proteza.